[WEBINAR] Alati za digitalnu transformaciju i unapređenje vaše organizacije

U okviru Erasmus+ projekta Digilead (Advancement of Digital Transformation of Social Sector with the Use of Open Badges Recognition System helps nonprofit leaders realize the potential of technology), fokus je bio na digitalnoj transformaciji za liderke i lidere u nevladinim organizacijama.

Organizacije u pet evropskih zemlja (Francuska, Italija, Poljska, Njemačka i Bosna i Hercegovina) su u prethodnom periodu ostvarile značajan napredak u istraživanjima tehnoloških potreba i načina implementacije digitalne transformacije nevladinih organizacija u Evropi.

U BiH je ovaj projekat vodila Fondacija Mozaik u saradnji sa Techsoup Balkans, sa posebnim osvrtom na potrebe nevladinih organizacija na Balkanu.

Kao rezultat ovog projekta, osim istraživanja i pripreme metodologije, održani su i treninzi za NVO liderke i lidere kako bi bolje razumjeli proces digitalne transformacije i način na koji pristupiti promjenama u organizaciji.

Također, pripremili smo vodič „Digital assesment guide“ sa konkretnim rješenjima, listom softvera i načinom praćenja edukacije i napretka korištenjem Open Badges. Posebna pažnja će biti i na trenutnim online metodama za učenje i dostupnim alatima online za što bolje i interaktivnije online edukacije.

Fokus je na pronalasku kvalitetnih rješenja za sve tipove organizacije, koje ćemo vam prezentovati i podijeliti sa vama na webinaru.

Pozivamo vas da se registrujete na besplatan webinar 2.12.2020. godine  u 11 h putem donjeg linka i dobijete potrebne alate da svoju organizaciju učinite efikasnijom, te optimizirate svoje procese, kao i da zajedno prodiskutujemo o vašim iskustvima vezanim za tehnologiju.

Vidimo se uskoro! Pripremite nam pitanja 

lonac.pro

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za […]

#MOBA porodica predstavlja Maju Bojanić iz Dervente

Postala je svjesna koliko volonterstvo znači za samu osobu i koliko je može promijeniti u pozitivnom smislu #MOBA porodicu  čini mreža Omladinskih banaka iz 52 opštine/općine/grada širom Bosne i Hercegovine u kojoj se razvijaju prijateljstva, usavršavaju lične vještine i doprinosi zajednici. Omladinske banke vjeruju da su mladi sadašnjost, a ne samo budućnost i znaju da se mladi mogu razvijati[…]