Prijavite se na 4. Međunarodnu poslovnu konferenciju u Novom Sadu “Biznis na štiklama”

25.JUNA 2020. OD 9 DO 16H, U MASTER CENTRU U NOVOM SADU, ULICA HAJDUK VELJKOVA, ODRŽAĆE SE ČETVRTA PO REDU POSLOVNA KONFERENCIJA BIZNIS NA ŠTIKLAMA, KOJA ĆE I OVE GODINE OKUPITI VELIKI BROJ UČESNICA IZ SRBIJE I SVIH ZEMALJA REGIONA.

25. juni je rezervisan za četvrtu po redu stručnu međunarodnu konferenciju Biznis na štiklama.
Ono po čemu je Konferencija poznata, pored tema koje obrađuje i vrhunskih predavača koji na njoj govore, jeste i energija i apsolutna neravnodušnost svih koji su do sada bili njeni učesnici.
Žene koje su priželjkivale biti poduzetnice, nakon Konferencije to su i postale, a one koje su to već bile, svoje biznise su razvile na viši nivo.
Upravo imate priliku da se prijavite na Konferenciju i donesete svojoj karijeri boljitak!

Ovogodišnja Konferencija je besplatna za sve učesnike, ali je i broj učesnika ograničen, zato kliknite na link  https://razvoj.globalp.rs/events/biznis-na-stiklama/  i rezervišite svoje mjesto ŠTO PRIJE! Sigurno će to biti događaj koje ćete dugo pamtiti.

(poduzetnice.ba)

Leave A Comment

Related Posts

Udruženje „Ruku na srce“: U City Pub-u sinoć uz grupu Dernex obilježen Međunarodni dan volontera

Sinoć je u sarajevskom City Pub-u povodom Međunarodnog dana volontera održana humanitarna svirka grupe Dernex, a u sklopu akcije „Nijedno dijete bez paketića“. Humanitarnom svirkom, Udruženje „Ruku na srce“ slavilo je sve dosadašnje uspjehe koji ne bi bili mogući bez velikog zalaganja i rada volonterki i volontera Udruženja. Također, posjetioci su dolaskom na svirku podržati našu zimsku […]

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT proslavio uspjehe ostvarene kroz 2022. godinu

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT pod nazivom “Ready, Steady, CHANGE“, je simbolično organiziran 5.12.2022. na Međunarodni dan volontera, s ciljem da promovira uspješne priče kroz aktivnosti omladinskih lidera, omladinskih političkih lidera i službenika za mlade u protekloj godini. Događaj je okupio preko 100 mladih i predstavnika različitih institucija koje rade i brinu o mladima, kako[…]