Prijavite se na 4. Međunarodnu poslovnu konferenciju u Novom Sadu “Biznis na štiklama”

25.JUNA 2020. OD 9 DO 16H, U MASTER CENTRU U NOVOM SADU, ULICA HAJDUK VELJKOVA, ODRŽAĆE SE ČETVRTA PO REDU POSLOVNA KONFERENCIJA BIZNIS NA ŠTIKLAMA, KOJA ĆE I OVE GODINE OKUPITI VELIKI BROJ UČESNICA IZ SRBIJE I SVIH ZEMALJA REGIONA.

25. juni je rezervisan za četvrtu po redu stručnu međunarodnu konferenciju Biznis na štiklama.
Ono po čemu je Konferencija poznata, pored tema koje obrađuje i vrhunskih predavača koji na njoj govore, jeste i energija i apsolutna neravnodušnost svih koji su do sada bili njeni učesnici.
Žene koje su priželjkivale biti poduzetnice, nakon Konferencije to su i postale, a one koje su to već bile, svoje biznise su razvile na viši nivo.
Upravo imate priliku da se prijavite na Konferenciju i donesete svojoj karijeri boljitak!

Ovogodišnja Konferencija je besplatna za sve učesnike, ali je i broj učesnika ograničen, zato kliknite na link  https://razvoj.globalp.rs/events/biznis-na-stiklama/  i rezervišite svoje mjesto ŠTO PRIJE! Sigurno će to biti događaj koje ćete dugo pamtiti.

(poduzetnice.ba)

Leave A Comment

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za […]

#MOBA porodica predstavlja Maju Bojanić iz Dervente

Postala je svjesna koliko volonterstvo znači za samu osobu i koliko je može promijeniti u pozitivnom smislu #MOBA porodicu  čini mreža Omladinskih banaka iz 52 opštine/općine/grada širom Bosne i Hercegovine u kojoj se razvijaju prijateljstva, usavršavaju lične vještine i doprinosi zajednici. Omladinske banke vjeruju da su mladi sadašnjost, a ne samo budućnost i znaju da se mladi mogu razvijati[…]