Online Workshop: Copywriting za početnike

Želiš ostvariti uspješnu karijeru u komunikacijama i baviti se novinarstvom, PR-om ili medijima? ✒️⌨️ Pridruži se besplatnoj online radionici United POP akademije i nauči osnove!

💻 VIŠE O RADIONICI
Znaš onu reklamu koju recitiraš skupa sa spikerom na radiju dok se voziš na posao? Navečer kad ne možeš zaspati tvoj mozak vrti hrpu catchy slogana i ne možeš prestati misliti na torticu? Žao mi je što ti ovo moram reći, ali postao si žrtva copywritinga. Zrinka Kunić, PR-ovka, novinarka i urednica otkrit će ti tajne copywritinga. Nakon ove radionice tvoji captioni na Facebooku, Instagram storyji, naslovi i newsletteri više nikada neće izgledati isto. Izgledat će bolje. A možda, ako si stvarno dobar/ra u tome, netko zbog tebe neće moći zaspati. Radionica je besplatna i namjenjena je početnicima, a imati ćeš i priliku postaviti pitanja našoj predavačici.

🙋‍♀️ PRIJAVA
Prijaviti se možeš na linku u ovome Facebook eventu. Prijava je obavezna i besplatna, a nakon prijave, na dan radionice putem maila dobiti ćeš upute s linkom na radionicu. Osim besplatne radionice, na online danima otvorenih vrata saznaj više o našim edukativnim programima glazbene produkcije i postani United POP student!

PRIJAVI SE 👉 https://www.eventbrite.de/e/105788512288

🎓 VIŠE O AKADEMIJI
United POP akademija već 30 godina diljem svijeta priprema polaznike za karijere i rad u kreativnim industrijama. Uvjeri se u kvalitetno obrazovanje usko povezano s praktičnim iskustvom i saznaj više o mogućnostima obrazovanja unutar UNITED POP akademije kroz opušteni razgovor s našim predavačima.

Fb event

Leave A Comment