Predstavljanje Rosen Metode

Poštovani ljubitelji rada na tijelu i Vi koji ćete to tek postati, radujemo se da Vas možemo pozvati na besplatnu online prezentaciju Rosen Metode.
U okviru Rosen Metod Centra u Sarajevu, koji je prvi ovakav centar na Balkanu je organizovana škola Rosen Metode za područje Balkana.


Ovu uvodnu prezentaciju će voditi učiteljice iz Njemačke i Švedske: Maud Guettler, Annika Minnbergh i Lotta Johannson. Prezentacija će biti na engleskom jeziku sa prevodom na bosanski. Na prezentaciju su dobro došli svi, bez obzira na zanimanje, ali stariji od 18 godina.


Termin i mjesto održavanja: Ponedjeljak 22. Juna 2020 od 18.00 do 19.15-19.30 preko Zoom platforme. Zoom će biti otvoren od 17.30, a prezentacija započeti u 18.00. Svoje prijave možete slati emailom na rosenmetodabh@gmail.com, posebno ukoliko želite primati obavijesti o kursevima Rosen metode.

Link za Zoom prezentaciju je: https://us02web.zoom.us/j/85037486424?pwd=RGVIb3hHcHdUL0JQbnBadVBWeVpNUT09

Rosen Metoda je tjelesna metoda svjesnim dodirom i kontaktiranjem napetosti u mišićima. Svrstava se u grupu komplementarne ili alternativne medicine. Ovaj rad se opisuje kao Psiho-somatski i pomaže integrisati tjelesno i emocionalno / mentalno iskustvo dok identificira nesvjesne obrasce mišićnog držanja, osjećaja i ponašanja.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rosen_Method_Bodywork

Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju na e-mail adresi rosenmetodabh@gmail.com ili
tel. 061850199

Više o metodi na https://roseninstitute.net/
https://rosenmetodcentar.com/
https://www.youtube.com/watch?v=vrwDy-X7-Uo&fbclid=IwAR3relmsPznR-aiqbB1CFVbvXOfP2Pv7vv9NVhkRntbcETTjyYn1mYq1yxM&app=desktop
https://www.youtube.com/watch?v=484LWFjBF9U

FB event

Dobro došli!