Poziv na webinar „Primjena Zakona o zaštiti osobnih podataka“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine pozivaju zainteresirane uposlenike bh. kompanija na trodnevni webinar na temu „Primjena Zakona o zaštiti osobnih podataka“, koji će se održati od 08. – 10.06.2020. godine od 11:00 do 12:30 sati putem Adobe Connect platforme ADS BiH.

Predavač na webinaru je g. Muhamed Mujakić. Učešće na webinaru je besplatno za uposlenike bh. kompanija koji blagovremeno izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca .

U Pozivnom pismu (prilog) možete pronaći više informacija o predavaču, sadržaju i cilju webinara, očekivanim ishodima, načinu pristupanja webinaru, te kontakt podatke za dodatna pitanja.

Pozivno pismo

komorabih.ba

Leave A Comment

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]