Prijavite se za onlajn besplatne kurseve

Univerzitet Metropolitan predstavlja besplatne online kurseve za sve srednjoškolce i studente koji žele da pametno iskoriste svoje slobodno vrijeme, tako što će naučiti nešto novo ili će unaprediti svoje stečeno znanje iz oblasti IT-a, menadžmenta i dizajna.

OBLAST: IT sektor

OPIS

Online kursevi mogućavaju besplatan i otvoren pristup selekciji nastavnih materijala iz oblasti koje predaju vrhunski stručnjaci, profesori i asistenti sa Univerziteta Metropolitan. Pažljivo su odabrane oblasti iz kojih su kursevi kreirani i nudimo one za koje znamo da su u ovom trenutku najtraženiji. Svaki online kurs univerziteta Metropolitan je definisan da obezbijedi znanje, vještine i kompetenciju na visokom akademskom i profesionalnom nivou, po uzoru na kurseve najboljih univerziteta u svijetu. Istražite nove oblasti i preuzmite sledeće korake ka trenutnoj ili novoj karijeri. Kursevi su kreirani profesionalno po uzoru na kurseve najboljih univerziteta u svijetu. Svaki polaznik stiče sertifikat nakon završenog kursa.

USLOVI: Nema uslova.

NAČIN PRIJAVE Nema.

ROK ZA PRIJAVU: U toku.

Detaljnije: https://www.metropolitan.ac.rs/novosti/besplatni-online-kursevi-univerziteta-metropolitan/

Leave A Comment

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]