Koalicija za bolju zaštitu radničkih prava

Centar za građansku suradnju iz Livna provodi kratko istraživanje o oblicima nepravilnosti pri zapošljavanju u javnom sektoru.

Rezultati istraživanja bit će korišteni u svrhu identificiranja problema s kojima se državljani Bosne i Hercegovine susreću prilikom apliciranja na natječaje za zapošljavanje u javnom sektoru, bez obzira na razinu vlasti.

Popunjavanje ankete je anonimno, a ukoliko Vam je potrebna Besplatna pravna pomoć i savjetovanje, ostavite kontakt podatke na kraju ankete.

Molimo Vas da izdvojite par minuta i popunite ovu ANKETU.

Hvala unaprijed!

Istraživanje se provodi kroz projekt “Zajedno za radnička prava” koji implementira Centar za građansku suradnju iz Livna uz podršku Međunarodnog Olof Palme Centra iz Švedske.

koalcijasindikata.ba

Related Posts

Pomozi.ba i „Gospodin“ u humanoj misiji

(Sarajevo, 21. septembar 2021.) Udruženje Pomozi.ba i FK Željezničar povodom 100 godina „Gospodina“ 10. oktobra zajednički organizuju fundraising događaj na stadionu Grbavica. Ovo je ujedno i prvi humanitarno-sportski događaj ove vrste koji organizuje Udruženje Pomozi.ba, a ideja je da stotinu dječaka, za stotinu godina, rođenih 2010. godine iz sarajevskih Škola fudbala, igraju revijalnu utakmicu protiv prvotimaca Željezničara. […]

USAID Turizam – Javni pozivi za dodjelu grantova

Imate registrovanu kompaniju ili djelatnost u sektoru turizma? Imate ideju za proširenje svoje poslovne ponude i asortimana ili novi poslovni poduhvat? ⠀⠀USAID Turizam je objavio javni poziv (APS) za dodjelu grantova. Grantovi će biti dodijeljivani za aktivnosti u sektoru turizma lokalnim neprofitnim i profitnim nevladinim organizacijama, udruženjima i kompanijama registrovanim u BiH. Cilj grantova je podrška aktivnostima[…]