Voda Leda nagrađena s najvišim svjetskim priznanjem za kvalitetu proizvoda

Na najprestižnijem natjecanju Monde Selection – Međunarodnog instituta za kvalitetu – prirodna izvorska voda Leda osvojila je najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda Grand Gold Quality Award.

Monde Selection je vodeći Međunarodni institut koji još od 1961. godine ocjenjuje kvalitetu proizvoda široke potrošnje iz cijeloga svijeta.

Njihov zadatak je ocijeniti proizvode prema najvišim kriterijima koje procjenjuje neovisni stručni žiri koji okuplja više od 80 međunarodno priznatih stručnjaka koji prema svojoj specijalizaciji određuju točnu kategoriju proizvoda.

U kategoriji “vode i negazirana pića” žiri se sastoji isključivo od sommeliera za vodu i tehnologa za okuse specijaliziranih u tom području. Ocjenjivanje se organizira u razdoblju od četiri mjeseca tijekom kojih stručni članovi žirija kušaju ograničen broj proizvoda dnevno kako bi sačuvali svoje nepce.

Na temelju različitih kriterija ocjenjivanja gdje je sudjelovalo oko 3.000 proizvoda iz 90 zemalja izvrsni proizvodi nagrađuju se brončanom, srebrenom, zlatnom i najprestižnijom nagradom Grand Gold Quality koju je upravo dobila voda Leda u spomenutoj kategoriji.

Iz Lede ističu kako su ponosni na ovo priznanje. Ovo je dodatni poticaj da i dalje ostanu najbolji. Cilj je da svaki potrošač pri odabiru proizvoda koje nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete, a s obzirom na to da je Leda osvojila Grand Gold Quality bira najbolje na svijetu.

Izvor: klix.ba