Večeras u Domu mladih koncert „Hip hop pomaže“, a sav prihod ide u Pomozi.ba Fond za liječenja

(Sarajevo, 15. decembar 2022.) „Hip hop pomaže“ naziv je koncerta koji će večeras u 21h u sarajevskom Domu mladih okupiti poznata imena bosanskohercegovačke hip hop scene, a sav prihod od koncerta namijenjen je Fondu za liječenja Pomozi.ba iz kojeg se svakodnevno uplaćuju sredstva teško oboljelim građanima, koji sami ne mogu finansirati liječenje.

Donacijske ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti na platou Skenderija, kao i u Udruženju Pomozi.ba, te putem web platforme www.pomoziba.org. Uplate se mogu izvršiti i putem računa Udruženja sa naznakom „hip hop pomaže“.

Cunami, Frenkie, Kontra, Indigo, Loš Sin, Black Beriz, Nešela, Arot & 13 Lashka, Katarza, Geko, Shtela, SMA, Liloslav, Dzin Ma, Ofiraga, Gastra Hightime, Fanril & Splek, Hanibal & Veca, Ryker, Fejzaklija, Oneli i KZL zajedno će napraviti hip hop noć za pamćenje, a sve sa ciljem da pomognu oboljelim ljudima u Bosni i Hercegovini.

Nadamo se da će Dom mladih biti ispunjen do posljednjeg mjesta!

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]