Udruga Pravi Put donira higijenske potrepštine, i brašno po mjesnim zajednicama u ŽZH

Udruga „Pravi Put“ je primila donaciju od higijenski potrepština, brašna od donatora iz Republike  Hrvatske,te ovim putem poziva predstavnike mjesni zajednica da se jave i podijele obiteljima koji su slabijeg socijalnog statusa, obiteljima sa više članova, i slično.

Navedene donacije se nalaze u skladištu Udruge, te možete kontaktirati putem email:

pravi.put.udruženje@gmail.com,   ili     direktno na kontakt broj:+38763108122

www.udrugapraviput.com

 „ Aktivnim radom na poboljšanju uvjeta života osobama kojima je pomoć potrebna, jer samo zajedničkim snagama i dobrom saradnjom možemo doprinijeti rastu i razvoju naše zajednice.

Udruga „Pravi Put“ postoji veće šest godina,  i oduvijek je bio društveno odgovorna, što pokazuje projekt socijalno humanitarnog naziva „pomozimo bolesnima i siromašnima“. Isto  tako Udruga je dobitnica mnogi nagrada za njezin rad.,kao i nedavno priznanje od Američke ambasade ,to jest ambasadora gdina  Nelsona,u kojem ističe da radom, posvećenosti zajednici, i sinergijom zajednički ujedinjeni snaga možemo uraditi nešto više za napredak BH društva.

Related Posts

Konferencija “Youth Inspiration Academy” 2022

Dodjelom priznanja “Junak/junakinja svoje zajednice”, edukativnim radionicama i koncertom Amela Ćurića Fondacija tuzlanske zajednice obilježava Međunarodni dan volontera Fondacija tuzlanske zajednice i ove godine povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera, organizuje konferenciju Youth Inspiration Academy sa nizom edukativnih radionica usmjerenih na lični razvoj mladih, te njihov društveni i poduzetnički angažman. Na konferenciji, koja se ove godine održava […]

Volontiranje i aktivizam: Put ka uspjehu i izgradnji sebe

Ukoliko ideš u srednju školu ili si adolescent odnosno adolescentica koji ili koja pokušava pronaći svoje mjesto u društvu van škole/fakulteta, onda je ovaj blog baš za tebe! Osoba sam koja je svoje srednjoškolske ali i fakultetske (koji još uvijek traju) dane provodila u raznim vannastavnim aktivnostima i obavezama. Naravno, ta navika se proteže još iz osnovne[…]