Udruga Pravi Put donira higijenske potrepštine, i brašno po mjesnim zajednicama u ŽZH

Udruga „Pravi Put“ je primila donaciju od higijenski potrepština, brašna od donatora iz Republike  Hrvatske,te ovim putem poziva predstavnike mjesni zajednica da se jave i podijele obiteljima koji su slabijeg socijalnog statusa, obiteljima sa više članova, i slično.

Navedene donacije se nalaze u skladištu Udruge, te možete kontaktirati putem email:

pravi.put.udruženje@gmail.com,   ili     direktno na kontakt broj:+38763108122

www.udrugapraviput.com

 „ Aktivnim radom na poboljšanju uvjeta života osobama kojima je pomoć potrebna, jer samo zajedničkim snagama i dobrom saradnjom možemo doprinijeti rastu i razvoju naše zajednice.

Udruga „Pravi Put“ postoji veće šest godina,  i oduvijek je bio društveno odgovorna, što pokazuje projekt socijalno humanitarnog naziva „pomozimo bolesnima i siromašnima“. Isto  tako Udruga je dobitnica mnogi nagrada za njezin rad.,kao i nedavno priznanje od Američke ambasade ,to jest ambasadora gdina  Nelsona,u kojem ističe da radom, posvećenosti zajednici, i sinergijom zajednički ujedinjeni snaga možemo uraditi nešto više za napredak BH društva.

Related Posts

​​Čapljinski karneval vratio sjaj, glamur i veselje na ulice grada nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

Više tisuća posjetitelja oduševljeno sudionicima i dvodnevnim programom. Nakon održanog četvrtog po redu dječjeg karnevala u petak 12.8., u subotu 13.8. je upriličen 23. Međunarodni ljetni karnevala Čapljina 2022. U subotu je program započeo karneval partyjem na gradskom kupalištu “Jaz” a onda je uslijedio prijem karnevalskih skupina u salonu gradske uprave u Čapljini gdje su domaće i […]

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]