Sport dostupan djeci: Raspisan javni poziv za sufinansiranje članarina za mlade sportiste

Odjeljenje za društvene djelatnosti u svrhu realizacije opštih ciljeva Programa razvoja sporta grada Banja Luka za period 2018-2022. godine raspisalo je Javni poziv za učešće u realizaciji projekta “Sport dostupan djeci“, koji podrazumijeva sufinansiranje članarina u klasifikovanim sportskim organizacijama I i II kategorije sportova.

Sportovi prve kategorije su: atletika, košarka, odbojka, plivanje, rukomet, fudbal, a druge kategorije su: boks, biciklizam, vaterpolo, gimnastika, kajak-kanu, karate, stoni tenis, tenis, džudo i šah.

Za učešće u realizaciji projekta “Sport dostupan djeci“ neophodno je podnijeti zahtjev za subvencionisanje članarina za dvije najniže uzrasne kategorije, koje se nalaze u sistemu takmičenja matičnog sportskog saveza.

Javni poziv je otvoren do 28. jula 2022. godine, a prijave se podnose u zatvorenoj koverti, putem protokola u kancelariji broj 14 Gradske uprave (radnim danom od 8-15 časova) ili poštom na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka, sa naznakom: „Prijava na Javni poziv za učešće u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“.

Prijavljivanje na javni poziv vrši se u skladu sa propisanim obrascem SČ – Sportske članarine – Zahtjev za učešće u realizaciji projekta “Sport dostupan djeci“, koji je možete preuzeti na internet stranici Grada Banja Luka www.banjaluka.rs.ba.

Za realizaciju ovog projekta od avgusta do decembra Grad Banja Luka je obezbijedio sredstva u ukupnom iznosu od 60.000 KM.

-Pozivamo sportske organizacije, koje imaju pravo učešća u navedenom projektu, da se prijave na ovaj javni poziv i na taj način daju svoj dopirnos u realizaciji ciljeva Programa razvoja sporta grada Banja Luka, odnosno uključivanje što većeg broja djece u sportske aktivnosti – naveli su u pozivu iz resornog odjeljenja.

Javni poziv i obrazac preuzmite OVDJE.

Izvor: banjaluka.rs.ba

Related Posts

Svjetlostkomerc i Pomozi.ba u kampanji “Srcem za znanje i ništa manje”

Svjetlostkomerc i Udruženje Pomozi.ba, uz pomoć vjernih kupaca nastojat će osigurati pomoć za bolje i lakše obrazovanje djeci socijalno ugrožene kategorije u školskoj 2022/23 godini. Društveno odgovorna kampanja “Srcem za znanje i ništa manje” realizirat će se u periodu od 15.08. do 15.09.2022. godine. U navedenom periodu, građani će kupovinom u Knjižarama SVJETLOST i kupovinom brendova koje […]

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva Maeci Komitet ministara odobrio je 15. juna „Odluku o odobrenju i produžetku međunarodnih misija 2022“, kojom se za zemlje Zapadnog Balkana izdvaja iznos od 1,5 milion eura za doprinos procesima stabilizacije u regionu i napretku procesa pristupanja EU. Shodno tome, iz ovih sredstava biće sufinansirane[…]