Seminar: Pisanje projekata, povlačenje bespovratnih sredstava EU fondova

Zbog velikog broja zainteresiranih Obrtnička Komora SBK/KSB organizira još dva besplatna seminara na temu Pisanje projekata, povlačenje bespovratnih sredstava EU fondova:

  • 03.12.2022. Travnik, Općinska sala s početkom u 10:00
  • 17.12.2022. Jajce, Općinska sala s početkom u 11.00

Predavač je ovlašteni menadžer za vođenje projekata Andrea Konjević koja će zahvaljujući  svom dugogodišnjem iskustvu prenijeti znanje o pisanju projekata svim prisutnim.

Pravo na dobivanje novca iz EU fondova imaju svi zainteresirani s dobrom poslovnom idejom za unapređenje svog poslovanja.

Osim obrtnika prijaviti se mogu i svi ostali zainteresirani (gospodarstvenici/privrednici kao i  fizička lica).

Prijaviti se možete  na okomoraksbsbk@gmail.com i broj telefona 030/871-622.

Broj mjesta je ograničen!

Izvor: akta.ba

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]