Sadašnjost i budućnost: Lokalni napredak uz snažne organizacije civilnog društva

Institut za razvoj mladih KULT organizira konferenciju Sadašnjost i budućnost: Lokalni napredak uz snažne organizacije civilnog društva, 24. i 25.4.2024. godine u Sarajevu.

Tokom konferencije kroz tri panela, učesnici će imati priliku da razgovaraju o veoma važnim temama za razvoj civilnog društva u Bosni i Hercegovini, sa akterima iz različitih sektora. Dodatno ćemo podijeliti iskustva sa partnerskim organizacijama iz susjednih država te predstaviti pozitivne primjere uspješnih metodologija koje provode domaće organizacije.

Ovom prilikom pozivamo vas da nam se pridružite na konferenciji i date svoj doprinos u promišljanjima i viziji razvoja civilnog društva u BiH. Preostalih 10 mjesta biti će popunjeno kroz ovaj javni poziv. Slanje prijave ne znači automatski da je osoba odabrana za učešće na konferenciji.

Prijave možete izvršiti putem linka OVDJE.

Institut pokriva troškove smještaja, prijevoza i radnih materijala. Refundacija putnih troškova vrši se isključivo na račun organizacije ispred koje se učesnik/ca prijavljuje. Detaljnije tehničke informacije i program rada odabrani učesnici/ce, dobiti će najkasnije sedam dana pred početak konferencije.

Organizator: Za sva dodatna pitanja možete se javiti putem emaila: nejla.memisevic@mladi.org ili na broj telefona 033 778 772.

Izvor: mladi.org