Rapisan poziv za Startup i Leadership akademiju u organizaciji Privredne komore USK

Privredna komora Unsko-sanskog kantona pozivala je sve zainteresovane preduzetnike, zaposlenike, menadžere i vlasnike firmi, ali i nezaposlene pojedince i početnike u biznisu da se prijave na nove setove edukacija koje će Privredna komora organizirati uz podršku Ministarstva privrede Unsko-sanskog kantona.

Edukacije će realizovati u obliku dva seta edukativnih programa:

Star up akademija

Program edukacije za nezaposlene, startupove i početnike u biznisu, namijenjen svima koji tek kreću u svijet poduzetništva, ali i onima koji to već jesu.

Leadership akademijaNapredni program edukacije namijenjen sadašnjim i budućim liderima, poduzetnicima, voditeljima organizacijskih jedinica, vlasnicima i menadžerima koji se žele dodatno obučiti za upravljanje biznisom i naučiti nove alate za uspješno poslovanje.

Edukacijski programi će održavati u obliku jednodnevnih edukacija za svaki modul (9.00 – 16.00 sati) naizmjenično svaki drugi četvrtak, počev od 18. 4. 2024. godine kad je planiran početak Startup akademije, dok će Leadership akademije otpočeti 25. 4. 2024. godine.Završetak oba edukacijska programa je predviđen za kraj mjeseca juna kad će se održati svečana dodjela certifikata.
Agende će biti dostavljene nakon prijave.

Prijavite se možete tako da popunite odgovarajući prijavni obrazac (ovisno o odabranom programu edukacije) i pošaljete na mail: pkusk@bih.net.ba ili dostavite lično na adresu Privredne komore USK, Trg maršala Tita bb, Bihać. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati broj 037 316 350 (Sanela Sabljaković).

Zbog ograničenog broja polaznika, molimo Vas da prijave pošaljete što je prije moguće, a najkasnije do petka, 5. 4. 2024. godine. Učešće je besplatno.

PRIJAVA STARTUP AKADEMIJA
PRIJAVA LEADERSHIP AKADEMIJA

Izvor: ba.ekapija.com