Radionica: Javno privatno partnerstvo: Primjena u sektoru turizma

📢Pred 11. Sarajevo biznis forum, USAID Turizam organizuje radionicu za javne institucije koje su se registrovale za forum i zainteresirane su za privlačenje investicija u sektor turizma.
Saznajte šta investitori traže, šta ocjenjuju pozitivno i kako efikasno predstaviti projekte investitorima tokom B2B sastanaka na forumu.

❗️Radionicu će voditi Šemsa Alić, jedna od rijetkih certificiranih ekspertica za javno-privatno partnerstvo (JPP) u jugoistočnoj Evropi.

👉Pošaljite email na info@turizambih.ba sa nazivom ustanove, vašim imenom i prezimenom, te nazivom projekta.

👉Pogledajte agendu: https://academy.turizambih.ba/javno-privatno-partnerstvo…/

Izvor: www.mreza-mira.net

Related Posts

Trening Finansijski menadžment

Program podrške zaštiti ljudskih prava USAID/INSPIRE provodi trening o temi finansijski menadžment koji je od velike važnosti za jačanje organizacijskih kapaciteta. Iako se djelovanje nevladinih organizacija zasniva na plemenitim i društveno korisnim idejama i ciljevima, njihov rad nije imun na probleme koji su svakodnevica savremenog života i poslovnih izazova u smislu izgradnje i provođenja adekvatnog sistema finansijskog upravljanja, putem kojeg se […]

Trening Upravljanje projektnim ciklusom 2022.

Upravljanje projektnim ciklusom nas uči kako da stvari povezujemo u jednu logičku cjelinu, da posložimo korake našeg rada na način da on zaista bude produktivan i smislen. Upravljanje projektnim ciklusom uglavnom vežemo za projekte, ali njegova funkcija je, zapravo, višedimenzionalna, te ga možemo primjenjivati prilikom kreiranja naših strateških planova, u upravljanju ljudskim resursima, ali i u svakodnevnom[…]