Radionica: Javno privatno partnerstvo: Primjena u sektoru turizma

📢Pred 11. Sarajevo biznis forum, USAID Turizam organizuje radionicu za javne institucije koje su se registrovale za forum i zainteresirane su za privlačenje investicija u sektor turizma.
Saznajte šta investitori traže, šta ocjenjuju pozitivno i kako efikasno predstaviti projekte investitorima tokom B2B sastanaka na forumu.

❗️Radionicu će voditi Šemsa Alić, jedna od rijetkih certificiranih ekspertica za javno-privatno partnerstvo (JPP) u jugoistočnoj Evropi.

👉Pošaljite email na info@turizambih.ba sa nazivom ustanove, vašim imenom i prezimenom, te nazivom projekta.

👉Pogledajte agendu: https://academy.turizambih.ba/javno-privatno-partnerstvo…/

Izvor: www.mreza-mira.net

Related Posts

Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom

Još uvijek možete osigurati svoje ulaznice na Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom. Ovaj kulturni događaj pod nazivom “Darujem zajednici koju volim” organizujemo 27.5. u Hotelu Garden u Tuzli, kako bismo se povezali s vama u trajno partnerstvo za budućnost. Pridružite nam se i rezervirajte svoje ulaznice do 16.5. https://www.fondacijatz.org/page/41/22896 Slavimo prošlost Oblikujmo budućnost zajedno https://www.facebook.com/watch/?v=5420627894616300 […]

FOND VOLIM SVOJ GRAD

 Komisija za dodjelu grantova pri Fondu Volim svoj grad donijela je Odluku o podršci za 14 projekata. Aplikantima sa najinovativnijim idejama biće dodijeljena podrška u iznosu od preko 44 000 KM. Potpisivanje ugovora održaće se 18.5.2022. godine u Međunarodnoj galeriji portreta u 13:00 sati. Podrška se realizuje u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost” kojeg provodimo[…]