Prijavi se: Besplatni vaterpolo i plivački kamp za djecu i omladinu

Grad Banja Luka zajedno sa sportskim partnerima, u okviru manifestacije „Banjalučko ljeto“, organizuje od 30. jula do 4. avgusta vaterpolo i plivački kamp za djecu i omladinu „Akademija talenata“, koji je besplatan za sve učesnike.

Kamp će voditi proslavljeni vaterpolisti, reprezentativci Srbije koji su osvajali medalje na najvećim sportskim takmičenjima predvođeni Nikolom Rađenom.

Pravo učešća imaju zainteresovani dječaci i djevojčice uzrasta od pet do 18 godina, koji popune obrazac prijave i pošalju ga elektronskim putem na: akademija.talenata.bl@gmail.com ili viberom na broj telefona: 066/517-832.

Kamp će biti održavan na Gradskom olimpijskom bazenu svaki dan od 30. jula do 4. avgusta, u periodu od 10.00 do 12.00 časova i od 18.00 do 20.00 časova.

Besplatne sportske aktivnosti
Uz vaterpolo i plivački kamp, Grad za predstojeći vikend organizuje i druge besplatne sportske aktivnosti za djecu i omladinu – na plaži kod „Zelenog mosta“. Svi detalji dostupni su OVDJE.

Izvor: banjaluka.rs.ba

Related Posts

​​Čapljinski karneval vratio sjaj, glamur i veselje na ulice grada nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

Više tisuća posjetitelja oduševljeno sudionicima i dvodnevnim programom. Nakon održanog četvrtog po redu dječjeg karnevala u petak 12.8., u subotu 13.8. je upriličen 23. Međunarodni ljetni karnevala Čapljina 2022. U subotu je program započeo karneval partyjem na gradskom kupalištu “Jaz” a onda je uslijedio prijem karnevalskih skupina u salonu gradske uprave u Čapljini gdje su domaće i […]

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]