Poziv za poslovnu posjetu sajmu Banja Luka EXPO 2024 i učešće na konferenciji/panelu

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da će se Međunarodni sajam privrede „Banja Luka EXPO 2024“ održati od 3. do 5. aprila 2024. godine u kompleksu Univerzitetskog centra- Kampus. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Srbija.

Najveći do sada sajam privrede, na površini od preko 15.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, okupit će preko 300 izlagača iz različitih privrednih oblasti, od građevinarstva, metalne i elektroindustrije, drvne industrije, tehnike i kućanskih aparata, preko IT sektora, elektronike i robotike, do nekretnina, arhitekture i projektovanja.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom /Spoljnotrgovinskom komorom BiH, je organizovala i kolektivni nastup svih komora iz Bosne i Hercegovine na štandu u Centralnoj Hali broj 2 te ovim putem pozivamo privrednike da posjete zajednički štand na kojem im se pruža i mogućnost održavanja bilateralnih susreta.

Sajam će obuhvatiti niz pratećih aktivnosti kao što su: panel diskusije privrednika, tematska predavanja, kao i B2B sastanci.

Prvog dana sajma, Privredna komora Republike Srpske organizuje konferenciju/panel na temu „Regionalna ekonomska saradnja“.  Ovo je tema koja zaokuplja pažnju privrede cijelog regiona, te ovim putem pozivamo privrednike i da nam se pridruže na ovoj Konferenciji sa panel diskusijom- Pozivnica.

 Više informacija o sajmu na https://www.banjalukaexpo.com/index.php.

Izvor: komorabih.ba