Poslovno povezivanje dobavljača Zapadnog Balkana sa vodećim evropskim kupcima 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava zainteresovane da Komorski investicioni forum zemalja Zapdnog Balkana (Western Balkans 6 Chamber Investment Forum), organizuje i poziva na InterConnect B2B konferenciju za poslovno povezivanje koja će se održati 17.-18. aprila 2024. godine u hotelu Hilton u Beogradu.

Događaj će okupiti predstavnike vodećih evropskih kompanija zainteresovanih za uspostavljanje i širenje dobavljačkih lanaca na Zapadnom Balkanu, zainteresovana mala i srednja preduzeća iz regiona, kao i međunarodne eksperte i top menadžere, sa ciljem da se dogovore novi poslovi i saradnje.

U fokusu događaja su sektori industrijskih proizvoda i mašina, plastike, gume i obrade metala.

Učesnici događaja, predstavnici kompanija iz regiona, imat će priliku da u direktnim B2B razgovorima, razmotre poslovne mogućnosti, izvoz i uključivanje u lance snabdevanja velikih i srednjih kompanija iz Njemačke, Slovenije, Švedske i dr. Takođe, učesnici konferencije moći će da se upoznaju sa najnovijim trendovima u poslovanju, mogućnostima unapređenja poslovanja s klijentima, ali i načinima na koje mogu da uspostave sisteme vrednosti prodaje i poboljšaju strategije izvoza.

Zainteresovani za učešće na konferenciji potrebno je da se registruju na internet stranici InterConnect BSM Matchmaking Conference a za učešće na poslovnim susretima na B2B platformi najkasnije do 12.04.2024.godine.

Pozivno pismo 

Spisak inostranih kupaca

Izvor: komorabih.ba