Poziv za članove/ice “Youth Advisory Board-a” pri Ambasadi Švicarske u BiH

Da li si mlada osoba iz Bosne i Hercegovine? Imaš između 16-24 godina? Ukoliko je tvoj odgovor DA – onda je ovo sjajna prilika za tebe! Postani članica ili član “Youth Advisory Board-a“ pri Ambasadi Švicarske u BiH. 

Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini pokreće jedinstven projekat za mlade, sa ciljem povećanja relevantnosti i prilagođavanja Razvojnog programa Švicarske potrebama mladih u BiH.

“Youth Advisory Board“ je tim sačinjen od 10 mladih ljudi iz cijele BiH, koji će predstavljati i uključivati stavove i iskustva mladih o programskim materijalima i projektnim idejama Ambasade Švicarske.

  • Članice i članovi “Youth Advisory Board-a“ će savjetovati ekspertice i eksperte razvojnog programa i osoblje Ambasade Švicarske u BiH tokom perioda od dvanaest mjeseci.
  • Izabrane članice i članovi “Youth Advisory Board-a“ dobit će priliku za aktivno učešće u događajima i radu Ambasade.

Budi tačna ili tačan kao švicarski sat i pošalji svoju prijavu na vrijeme! ⏰🔔

Prijavite se na ovom linku – do 10.12.2020. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete se obratiti putem e-maila: info@proni.ba

  • Projekat “Empowering Youth for Sustainable Development through the Youth Advisory Board“ podržava Vlada Švicarske, a sprovodi PRONI Centar za omladinski razvoj.

_________________________

_________________

lonac.pro

Related Posts

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog / Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA)

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA) Mreža za izgradnju mira poziva zainteresovane lokalne resursne organizacije (LRO) sa područja Bihaća da učestvuju na prezentaciji i saznaju više o mogućnostima finansiranja koje su dostupne putem USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/AA). Prezentacija će se održati 16. decembra 2022. godine […]

Svi na skijanje – besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela!

Ovom kampanjom kao zajedničkom inicijativom NLB Banke, KJP ”ZOI'84” OCS i Mastercard-a, a u saradnji sa SOS Dječjim selima u BiH planiramo omogućiti besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela I ove zimske sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa Olimpijskim centrom Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve skijaše korisnike NLB Mastercard® kartica, ali i posebne pogodnosti[…]