Poziv za članove/ice “Youth Advisory Board-a” pri Ambasadi Švicarske u BiH

Da li si mlada osoba iz Bosne i Hercegovine? Imaš između 16-24 godina? Ukoliko je tvoj odgovor DA – onda je ovo sjajna prilika za tebe! Postani članica ili član “Youth Advisory Board-a“ pri Ambasadi Švicarske u BiH. 

Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini pokreće jedinstven projekat za mlade, sa ciljem povećanja relevantnosti i prilagođavanja Razvojnog programa Švicarske potrebama mladih u BiH.

“Youth Advisory Board“ je tim sačinjen od 10 mladih ljudi iz cijele BiH, koji će predstavljati i uključivati stavove i iskustva mladih o programskim materijalima i projektnim idejama Ambasade Švicarske.

  • Članice i članovi “Youth Advisory Board-a“ će savjetovati ekspertice i eksperte razvojnog programa i osoblje Ambasade Švicarske u BiH tokom perioda od dvanaest mjeseci.
  • Izabrane članice i članovi “Youth Advisory Board-a“ dobit će priliku za aktivno učešće u događajima i radu Ambasade.

Budi tačna ili tačan kao švicarski sat i pošalji svoju prijavu na vrijeme! ⏰🔔

Prijavite se na ovom linku – do 10.12.2020. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete se obratiti putem e-maila: info@proni.ba

  • Projekat “Empowering Youth for Sustainable Development through the Youth Advisory Board“ podržava Vlada Švicarske, a sprovodi PRONI Centar za omladinski razvoj.

_________________________

_________________

lonac.pro

Related Posts

Dodjeljena sredstva za građanske inicijative: Građani sa preko 50.000 KM pokreću 21 inicijativu u TK

Dodjeljena sredstva za građanske inicijative Građani sa preko 50.000 KM pokreću 21 inicijativu u TK Komisija razmatrala veliki broj aplikacija – podrška će biti pružena najinovativnijim idejama kojima se rješavaju problemi u zajednicama                 Fondacija tuzlanske zajednice danas je u Ateljeu „Ismet Mujezinović“ potpisala ugovore sa predstavnicima organizacija civilnog društva za realizaciju lokalnih inicijativa, za unapređenje uslova […]

Svaka neispunjena želja pronašla je svog prijatelja

Udruženje porodica i prijatelja dece obolele i izlečene od leukemije i drugih malignih bolesti „PIPOL“ tokom meseca decembra realizovalo je program Novogodišnjeg darivanja za decu i mlade obolele i izlečene od raka sa područja Tuzlanskog kantona, Brčko distrikta BiH i dela RS-a. Zahvaljujući podršci grada Tuzla i javnih preduzeća sa područja Grada Tuzla kao brojnih društveno odgovornih[…]