Poziv na “BeActive Dan” u Mostaru

“Perfect Fit Gym and Fitness” u saradnji sa “Energy Alma” i Plesnim studiom “Flash” podržava implementaciju evropske sedmice sporta (EWOS) kroz ponudu besplatnih treninga, kojima se žele pokrenuti građanke i građani da budu fizički aktivniji. Besplatni treninzi će biti organizovani za djecu, omladinu i odrasle u petak, 23.09.2022. godine u Mostaru, na platou ispred Shopping centra PLAZA, s početkom u 18:00h.

– Ovo je već treća godina za redom da za građane Mostara organizujemo besplatne aktivnosti u okviru evropske sedmice sporta. Ove godine smo se odlučili za organizovanje treninga na otvorenom, a osim “Perfect Fit Gym and Fitness”-a u obilježavanju sedmice sporta su nam se pridružili “Energy Alma” te plesni studio “Flash” – navodi se u saopćenju.

Aktivnosti će biti prilagođene i za odrasle i za djecu, a organizatori_ke napominju da nije potrebno prethodno trenažno iskustvo, samo dobra volja.

#BEACTIVE dan je projekat okupljanja fitness sektora u BiH i promocije fizičke aktivnosti kroz BeActive kampanju. Projekat BeActive Dan je rasprostranjen u cijeloj Europi i u njemu učestvuje preko 25 zemalja.

(AbrašMEDIA)

Izvor: abrasmedia.info