Podrška stanovnicima BiH i njihovim nastojanjima da suzbiju pandemiju COVID-19.

Nastavlja se naša podrška stanovnicima BiH i njihovim nastojanjima da suzbiju pandemiju COVID-19. Danas su zamjenica šefa misije Ambasade SAD-a u Sarajevu, Ellen Germain i komandant NATO Bosnia and Herzegovina, brigadni general Eric Folkestad uručili vrijednu donaciju Domu zdravlja Pale.

Ova donacija pomoći će zdravstvenim radnicima da pruže najbolju pomoć građanima Bosne i Hercegovine u ovim teškim vremenima.

Ovo je samo jedna od niza donacija koje su Sjedinjene Američke Države, u svojstvu NATO saveznice, donirale građanima BiH od početka pandemije COVID-19. NATO Savez će nastaviti pružati aktivnu podršku Bosni i Hercegovini, uključujući i u teškim vremenima kakva su ova.

U BiH i širom svijeta, NATO saveznici i partneri nastavljaju pružati pomoć jedni drugima u ovim izazovnim vremenima.

Od početka krize, Sjedinjene Države i Savez donirali su tone zaliha u brojim isporukama pomoći, kao odgovor na zahtjev koji je #BiH dostavila NATO Euroatlantskom centru za koordinaciju odgovora na katastrofe.

Saznaj više: https://www.facebook.com/84175439430/posts/10158785934549431/

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]