Podrška stanovnicima BiH i njihovim nastojanjima da suzbiju pandemiju COVID-19.

Nastavlja se naša podrška stanovnicima BiH i njihovim nastojanjima da suzbiju pandemiju COVID-19. Danas su zamjenica šefa misije Ambasade SAD-a u Sarajevu, Ellen Germain i komandant NATO Bosnia and Herzegovina, brigadni general Eric Folkestad uručili vrijednu donaciju Domu zdravlja Pale.

Ova donacija pomoći će zdravstvenim radnicima da pruže najbolju pomoć građanima Bosne i Hercegovine u ovim teškim vremenima.

Ovo je samo jedna od niza donacija koje su Sjedinjene Američke Države, u svojstvu NATO saveznice, donirale građanima BiH od početka pandemije COVID-19. NATO Savez će nastaviti pružati aktivnu podršku Bosni i Hercegovini, uključujući i u teškim vremenima kakva su ova.

U BiH i širom svijeta, NATO saveznici i partneri nastavljaju pružati pomoć jedni drugima u ovim izazovnim vremenima.

Od početka krize, Sjedinjene Države i Savez donirali su tone zaliha u brojim isporukama pomoći, kao odgovor na zahtjev koji je #BiH dostavila NATO Euroatlantskom centru za koordinaciju odgovora na katastrofe.

Saznaj više: https://www.facebook.com/84175439430/posts/10158785934549431/

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]