Obavještenje “Platforma za nisko-karbonski urbani razvoj FBiH”

Ovim putem Vas obavještvamo da je poziv za sponzorstvo u okviru projekta “Platforma za nisko – karbonski urbani razvoj FBiH”, koji podržava Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine, otvoren još samo pet dana. Cilj projekta je postavljanje osnova za pokretanje koncepta nisko – karbonskog urbanog razvoja u Federaciji Bosne i Hercegovine kroz promociju, sigurnih, inovativnih, čistih I zdravih tehnoloških rješenja uz smanjenje emisija stakleničkih plinova

Zašto postati medijski partner?

· Logotip Vaše medijske kuće će se nalazi na našoj web stranici i ostalim društvenim mrežama; nalazit će se I na kratkometražnoj reklami – reklama će se emitovati između prekida programa.

· Spominjanje pri uvodnom govoru na konferencijama;

· Promocija tokom najave I završetka događaja.

Naš zadatak je da Vam šaljemo sadržajno pripremljene vijesti prije konferencije i jednu nakon svakog održavanja konferencije.

Za TV ili radio – gostovanje prema dogovoru.

Zbog situacije koja nas je zadesila sa pandemijom, bili smo primorani pomjeriti sve događaje, iz tog razloga Vam dostavljamo mail sa novim datumima održavanja konferencija (10 kantonalnih + jedna Federalna):

16.07. 2020. Sarajevo,
30.07.2020. Zenica,
06.08.2020. Livno,
27.08.2020. Orašje,
10.09.2020. Goražde,
24.09.2020. Bihać,
08.10.2020. Travnik,
29.10.2020. Neum,
12.11.2020. Tuzla,
26.11.2020. Široki Brijeg,
15.12.2020. Sarajevo (Federalna konferencija).

Napomena: Sve konferencije će biti pokrivene live streamom putem Instagrama, Facebooka, YouTube I Linkedina. Video će ostati sačuvan I dostupan široj javnosti.

Okupit ćemo najmanje 300 učesnika različitih profila, kao što su: predstavnici vlasti, predstavnici visoko obrazovnih institucija, predstavnici internacionalnih organizacija, ambasada, privatnog i nevladinog sektora.

Kontaktirajte nas i budite dio pozitivne urbane priče!

Za sva pitanja ostajemo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav / With regards

Sendžana Muslić, Project Assistant

Leave A Comment

Related Posts

Udruženje „Ruku na srce“: U City Pub-u sinoć uz grupu Dernex obilježen Međunarodni dan volontera

Sinoć je u sarajevskom City Pub-u povodom Međunarodnog dana volontera održana humanitarna svirka grupe Dernex, a u sklopu akcije „Nijedno dijete bez paketića“. Humanitarnom svirkom, Udruženje „Ruku na srce“ slavilo je sve dosadašnje uspjehe koji ne bi bili mogući bez velikog zalaganja i rada volonterki i volontera Udruženja. Također, posjetioci su dolaskom na svirku podržati našu zimsku […]

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT proslavio uspjehe ostvarene kroz 2022. godinu

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT pod nazivom “Ready, Steady, CHANGE“, je simbolično organiziran 5.12.2022. na Međunarodni dan volontera, s ciljem da promovira uspješne priče kroz aktivnosti omladinskih lidera, omladinskih političkih lidera i službenika za mlade u protekloj godini. Događaj je okupio preko 100 mladih i predstavnika različitih institucija koje rade i brinu o mladima, kako[…]