Obavještenje “Platforma za nisko-karbonski urbani razvoj FBiH”

Ovim putem Vas obavještvamo da je poziv za sponzorstvo u okviru projekta “Platforma za nisko – karbonski urbani razvoj FBiH”, koji podržava Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine, otvoren još samo pet dana. Cilj projekta je postavljanje osnova za pokretanje koncepta nisko – karbonskog urbanog razvoja u Federaciji Bosne i Hercegovine kroz promociju, sigurnih, inovativnih, čistih I zdravih tehnoloških rješenja uz smanjenje emisija stakleničkih plinova

Zašto postati medijski partner?

· Logotip Vaše medijske kuće će se nalazi na našoj web stranici i ostalim društvenim mrežama; nalazit će se I na kratkometražnoj reklami – reklama će se emitovati između prekida programa.

· Spominjanje pri uvodnom govoru na konferencijama;

· Promocija tokom najave I završetka događaja.

Naš zadatak je da Vam šaljemo sadržajno pripremljene vijesti prije konferencije i jednu nakon svakog održavanja konferencije.

Za TV ili radio – gostovanje prema dogovoru.

Zbog situacije koja nas je zadesila sa pandemijom, bili smo primorani pomjeriti sve događaje, iz tog razloga Vam dostavljamo mail sa novim datumima održavanja konferencija (10 kantonalnih + jedna Federalna):

16.07. 2020. Sarajevo,
30.07.2020. Zenica,
06.08.2020. Livno,
27.08.2020. Orašje,
10.09.2020. Goražde,
24.09.2020. Bihać,
08.10.2020. Travnik,
29.10.2020. Neum,
12.11.2020. Tuzla,
26.11.2020. Široki Brijeg,
15.12.2020. Sarajevo (Federalna konferencija).

Napomena: Sve konferencije će biti pokrivene live streamom putem Instagrama, Facebooka, YouTube I Linkedina. Video će ostati sačuvan I dostupan široj javnosti.

Okupit ćemo najmanje 300 učesnika različitih profila, kao što su: predstavnici vlasti, predstavnici visoko obrazovnih institucija, predstavnici internacionalnih organizacija, ambasada, privatnog i nevladinog sektora.

Kontaktirajte nas i budite dio pozitivne urbane priče!

Za sva pitanja ostajemo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav / With regards

Sendžana Muslić, Project Assistant

Leave A Comment

Related Posts

“Bosonogi dječak” humanista velikog srca

Čovjek velikog srca, predsjednik humanitarnog udruženja “Mozaik prijateljstva” i autor knjige “Priča o bosonogom dječaku”. Znate li o kome je riječ? Sigurni smo da znate! U nastavku pogledajte video priču sa Miroslavom Subašićem koji je o teškim iskustvima svog života s ulice napisao knjigu: „Priča o bosonogom dječaku“.https://www.youtube.com/embed/OF-3o5sUFI0?feature=oembed Autorka: Nataša Gavur mladibl.com

EU4Tech PoC: Novi poziv za inovativne ideje

Nastavljajući raditi na svojoj misiji pružanja podrške razvoju inovativnih poslovnih ideja, INTERA Tehnološki Park ostaje uključena u regionalne i europske inicijative kroz koje timovi i poduzeća mogu dobiti značajnu podršku u ranim fazama razvoja svojih ideja. Jedna od takvih inicijativa je i projekt EU4Tech PoC čiji je glavni cilj pružiti timovima tehničku podršku kako bi, prije izlaska na tržište,[…]