Nikon nudi besplatne časove online fotografije tokom cijelog aprila

Photo by Chris Welch / The Verge

Nikon je svoj cijeli nastavni program internetske nastave fotografije učinio besplatnim do kraja aprila.

Do 30. aprila, svih 10 časova dostupnih u Nikon školi mogu se prenositi besplatno. Časovi obično koštaju između 15 i 50 dolara.

Svaki razred podučava profesionalni fotograf i pruža detaljne lekcije koje će vam pomoći da bolje fotografirate. Neki kursevi pokrivaju specifične Nikon-ove proizvode, ali mnogi od njih vas podučavaju osnovama fotografije, kao što je kurs koji vas uči kako fotografirati svoju djecu ili kućne ljubimce ili osnovama pravljenja muzičkog videa. Dakle, čak i ako nemate Nikon fotoaparat, mnoge od ovih kurseva možda još uvijek vrijedi pogledati.

Ako vas zanima prikazivanje kurseva, to možete učiniti tako da posjetite Nikonovu zvaničnu web stranicu. Morat ćete se prijaviti unosom svog imena i adrese e-pošte prije nego što pregledate časove, te možete odustati od primanja marketinških e-poruka.

Više informacija: https://www.nikonevents.com/us/live/nikon-school-online/ i https://online.nikonschool.com/

Leave A Comment

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]