lonac radio show #8 ti dolazi, a Adela, Lidija i Amar te pozdravljaju!

💜 Posljednjeg ponedjeljka u julu, na tvoj zvučnik, na frekvencijama RadiYo Active, ulazi osmi lonac radio show. Prije toga poslušaj kako nam je bilo u lonac radio show #7.

🦹‍♀️ Posljednjeg ponedjeljka u junu u lonac radio show #7, Lončić, koji se još u prvoj emisiji odvažio da bude glasniji i aktivniji, donio je priču o zajedničkom ulaganju i prilici da osnuješ d.o.o., o Omladinskoj banci Doboj Jug, ali i priču o LePetit.app koja te nagradila besplatnom godišnjom pretplatom.

Poslušaj o čemu su razgovarali Adela, Lidija i Amar, dok upoznaješ naše nove goste. 👇

🕐 U lonac radio show  #7, kroz razgovor sa Mirsadom Beširevićem, menadžerom za razvoj biznisa Startup studija, saznaješ više o podršci biznisima nakon registracije. Alma Bašić, osnivačica i suvlasnica BASIC Centra ispričat će ti svoju preduzetničku priču i nagraditi te besplatnim konsultacijama o tvojoj poslovnoj ideji. I na kraju, Dragana Muratović, članica Omladinske banke Mostar i internica u Fondaciji Mozaik, pričat će o tome kako mladi realiziraju projekte i osnivaju mikrobiznise u njenoj zajednici. Ako pažljivo slušaš u njihovim pričama saznat ćeš kako priča o Lončiću može postati istinita priča o tebi.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flonac.pro.zajednica%2Fposts%2Fpfbid02SYCXf294GaaSgPC2rg1cuWYYRY1npwGJyMn1qQUDZLn5FBrXa92k6JJo6TWv8zK7l&show_text=true&width=500

🦹‍♀️ Lončić zna da je lonac.pro zajednica za aktivizam i preduzetništvo pravo mjesto za to, i pravo mjesto da pronađeš prilike za sebe. On zna da u zajednici, naši partneri, kompanije, organizacije institucije, a i mi sami (Fondacija Mozaik: Omladinska banka & Startup studio) stvaramo prilike za tebe. Lončić je izdvojio neke od trenutno aktuelnih prilika za tebe u zajednici i prezentovat će ti ih u lonac radio show #7.

💫 Uključi se u razgovor i pitaj sve nas.
💫 Zgrabi prilike, pravi sebi izbore i učini priču o Lončiću pričom o sebi.
💫 Pažljivo slušaj, uključi se i osvoji nagradu.

📆 25. jula  2022. godine u 17 h budi na 88,5 FM ili www.activezenica.org kada ćemo proglasiti pobjednika ili pobjednicu. 

lonac radio show is on!

https://giphy.com/embed/XL08PcpcrltyoPJFgD/video

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Aktivizam mi je spasio život

Merima Osmanović, predsjednica Udruženja mladih „Trik“ Kalesija Kad je kao sedmogodišnja djevojčica doživjela nesreću u kojoj je pretrpjela udar struje, usljed čega je doživjela kliničku smrt i bila u komi 48 sati, sa procijenjenih 80% invalidideta niko u porodici, pa ni sama, nije vjerovala u svijetlu budućnost za sebe. Zbog ovog izrazito teškog perioda djetinjstva, Merima Osmanović […]

Projekat “Hollywood u svakom selu”

 Projekcijom filma okončan je projekat “Hollywood u svakom selu” podržan od Fondacije tuzlanske zajednice. U okviru projekta “Borba protiv pandemije Covid 19 kroz filantropiju i solidarnost” Udruženje mladih “Baum” pripremilo je i uz podršku Fondacije uspješno reliziralo online kampanju prikupljanja novca na platformi doniraj.ba. Projekat “Hollywood u svakom selu” bio je prilika da se filmska umjetnost približi[…]