Konferencija za štampu i izložbu “Znaš li?”

📢 Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na konferenciju za štampu i izložbu “Znaš li?” povodom obilježavanja kampanje “16 dana aktivizma za rodnu ravnopravnost” za 2022. koju organizuje TPO Foundation kao važan segment projekta #UNIGEM.

🗓️ 24. novembar 2022., sa početkom u 12:00 sati, velika sala, Centar za interdisciplinarne studije – Univerzitet u Sarajevu.

👉 Tom prilikom ćemo predstaviti aktivnosti, koje će se u sklopu projekta #UNIGEM održati na 19 partnerskih univerziteta, u periodu od 25.11. do 10.12.2022.

🎤 Na konferenciji će govoriti: prof. dr. Rifat Škrijelj, rektor Univerziteta u Sarajevu, prof. dr. Zilka Spahić Šiljak, programska direktorica TPO fondacije i prof. dr. Jasna Kovačević, predsjednica Vijeća za rodnu ravnopravnost Univerziteta u Sarajevu.

Izvor: facebook.com

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]