Kampanja “Sport za sve”

Fondacija tuzlanske zajednice u saradnji sa Klubom borilačkih sportova Tuzla (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju “Sport za sve”, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora “Centar za rast i razvoj djece i mladih”.

Za sve donatore koji će podržati kampanju prikupljanja sredstava, KBS Tuzla obezbedio je poklone – klupski kalendar, klupsku majica, zastavicu kluba, kao i reklamiranje korporativnih donatora/sponzora.

Svi koji žele da doniraju i podrže kampanju, mogu to učiniti on-line na linku ili uplatom na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke.

Related Posts

Dodjela sredstava za građanske inicijative: 50.000 KM za 21 projekat u TK

Građani rade na rješenju problema u svojim zajednicama Komisija razmatrala veliki broj aplikacija – podrška će biti pružena najinovativnijim idejama                 Fondacija tuzlanske zajednice sutra će između 09:00-14:00 sati u Ateljeu „Ismet Mujezinović“ potpisati ugovore sa predstavnicima organizacija civilnog društva za realizaciju lokalnih inicijativa. Za realizaciju 21 građanske inicijative obezbijeđeno je 50.000 KM iz Fonda Volim svoj […]

Šta sve mogu, šta sve znam? – otkrij svoje potencijale kroz ciklus radionica!

Ukoliko imaš između 16 i 20 godina, radoznao/la si i voliš saznavati i učiti nove stvari prijavi se na ciklus radionica “Šta sve mogu, šta sve znam?”, savladaj nove vještine, otkrij svoje potencijale i talente. RADIONICA 1: AKO JE TREMA, NIJE LAV – POBIJEDI STRAH I PREZENTIRAJ ponedjeljak, 25. januar 2021. (13.00-16.30) Glasofobija ili strah od javnog govora visoko[…]