Kampanja “Sport za sve”

Fondacija tuzlanske zajednice u saradnji sa Klubom borilačkih sportova Tuzla (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju “Sport za sve”, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora “Centar za rast i razvoj djece i mladih”.

Za sve donatore koji će podržati kampanju prikupljanja sredstava, KBS Tuzla obezbedio je poklone – klupski kalendar, klupsku majica, zastavicu kluba, kao i reklamiranje korporativnih donatora/sponzora.

Svi koji žele da doniraju i podrže kampanju, mogu to učiniti on-line na linku ili uplatom na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke.

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]