Kampanja “Sport za sve”

Fondacija tuzlanske zajednice u saradnji sa Klubom borilačkih sportova Tuzla (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju “Sport za sve”, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora “Centar za rast i razvoj djece i mladih”.

Za sve donatore koji će podržati kampanju prikupljanja sredstava, KBS Tuzla obezbedio je poklone – klupski kalendar, klupsku majica, zastavicu kluba, kao i reklamiranje korporativnih donatora/sponzora.

Svi koji žele da doniraju i podrže kampanju, mogu to učiniti on-line na linku ili uplatom na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke.

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]