Jedinstvena prilika za maturante: Besplatan kurs Python programiranja na ITAcademy u Banjaluci

Kurs Python programiranja počinje 25. februara i održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Jovana Dučića 14, u Banjaluci, a maturanti će imati priliku da upoznaju veoma moćan programski jezik koji se može koristiti za Web i API development, data science, automatizaciju sistema, machine learning, robotiku, sajberbezbjednost, vještačku inteligenciju, kreiranje igrica i još mnogo toga, i to potpuno besplatno.
 
Prijavite se što prije! Broj mjesta je ograničen

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, samo najbrži će obezbijediti svoje mjesto na kursu koji se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, u Banjaluci, na adresi Jovana Dučića broj 14.

Zato, ako uskoro završavate srednju školu i želite da zakoračite u svijet IT-ja i programiranja, prijavite se za besplatan kurs putem ovog linka i započnite svoj put ka najtraženijem zanimanju.

Zašto je IT idealna oblast za vas?

Za sve maturante slijedi period u kojem moraju da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje. Da bi im olakšala odluku, ITAcademy organizuje ovaj besplatan kurs i poziva sve zainteresovane da se pridruže i prepoznaju IT oblast u kojoj su najbolji.

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Related Posts

Poziv za podnošenje prijedloga projekata: „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“

Obavještavamo vas da je projekat „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“ objavio poziv za podnošenje prijedloga projekata. Ovaj poziv za podnošenje prijedloga projekata (CFP) posebno je povezan i treba biti podnesen pod UNDP-ovim BIH10 / 00097541 – „Jačanje uloga lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini […]

Staklena šetnica na Fortici nova turistička atrakcija Mostara (VIDEO)

Šetnica sa staklenim podom na Fortici nova je turistička atrakcija Mostara, čije se službeno otvaranje očekuje na proljeće ove godine Visoka oko 15 metara nad obroncima Fortice, prostora za šetnju dugog oko 35 metara, obogatit će turističku ponudu grada na Neretvi te pružiti sasvim nove doživljaje posjetiteljima. Brdsko-biciklističko udruženje MTBA iz Mostara inicijator je projekta staklene šetnice, koji je uslijedio[…]