Jedinstvena prilika za maturante: Besplatan kurs Python programiranja na ITAcademy u Banjaluci

Kurs Python programiranja počinje 25. februara i održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Jovana Dučića 14, u Banjaluci, a maturanti će imati priliku da upoznaju veoma moćan programski jezik koji se može koristiti za Web i API development, data science, automatizaciju sistema, machine learning, robotiku, sajberbezbjednost, vještačku inteligenciju, kreiranje igrica i još mnogo toga, i to potpuno besplatno.
 
Prijavite se što prije! Broj mjesta je ograničen

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, samo najbrži će obezbijediti svoje mjesto na kursu koji se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, u Banjaluci, na adresi Jovana Dučića broj 14.

Zato, ako uskoro završavate srednju školu i želite da zakoračite u svijet IT-ja i programiranja, prijavite se za besplatan kurs putem ovog linka i započnite svoj put ka najtraženijem zanimanju.

Zašto je IT idealna oblast za vas?

Za sve maturante slijedi period u kojem moraju da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje. Da bi im olakšala odluku, ITAcademy organizuje ovaj besplatan kurs i poziva sve zainteresovane da se pridruže i prepoznaju IT oblast u kojoj su najbolji.

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]