Envato Market – mjesto na internetu gdje kreativci oživljavaju svoje ideje

Envato Market je organizacija utemeljena na vrijednostima usredotočena na zajednicu, poduzetništvo, različitost i integritet. Envato raste brzo , s preko 7 milijuna članova zajednice u 2016. godini, a 2015. godine proglašena je jednom od najpopularnijih australskih tvrtki za žene i kompanijama u tehnici.

Milijuni ljudi širom svijeta odabiru Evanto tržnicu, studio i tečajeve za kupnju datoteka, unajmljuju freelancere ili uče vještine potrebne za izradu web stranica, videozapisa, aplikacija, grafike i još mnogo toga.

Envato Market je kolekcija tržišta kreativnih digitalnih sredstava. Ovo uključuje:

ThemeForest (predlošci web stranica i WordPress teme)
CodeCanyon (kôd, dodaci i mobilni uređaji)
VideoHive (pokretna grafika)
AudioJungle (dionica glazbe i zvuka)
GraphicRiver (grafika, vektori i ilustracije)
PhotoDune (fotografija)
3DOcean (3D modeli i materijali)

U Envatu nam se dosta toga događa, pa evo pregleda naših glavnih proizvoda i tržišta:

Envato Elements je tržište dizajnerskih proizvoda zasnovano na pretplati – jednom mjesečnom članstvu pruža se neograničen pristup knjižnici grafike, fontova, predložaka i još mnogo toga.

Envato Studio je mjesto za povezivanje sa freelancerima za prilagođene kreativne i tehničke usluge, poput dizajna logotipa, pisanja sadržaja, izrade aplikacija i još mnogo toga.

Envato Tuts + je središte za učenje zajednice Envato, s preko 21 000 besplatnih tutorijala za rad.

Twenty20 je tržište autentičnih fotografija s milijunima besplatnih fotografija iz svakodnevnog stvarnog iskustva.

Placeit je kolekcija visokokvalitetnih alata za markiranje i marketing za svakoga, od pojedinaca do velikih tvrtki kako bi stvorili nevjerojatne vizualne resurse za svoj brand bez obzira na tehničke ili umjetničke vještine.

Mixkit je galerija izvanrednih videa i prekrasne umjetnosti koju su napravili neki od najtalentiranijih svjetskih stvaralaca sa svim sadržajem licenciranim besplatno.

Za više informacija posjetite Envato web stranicu.

Izvor: hocu.ba

Leave A Comment

Related Posts

Iskustvo s treninga Informisanje javnosti i odnosi s medijima 03.-05.08.2022.

Podijelit ću s vama korisne informacije i znanja koje sam prikupila tokom treninga Informisanja javnosti i odnosa s medijima u odličnoj organizaciji Instituta za razvoj mladih “KULT”. Nadam se da ću vam uspjeti prenijeti savjete putem bloga. Treningu su prisustvovali predstavnici različitih nevladinih organizacija i udruženja sa prostora cijele Bosne i Hercegovine koja sarađuju sa programima USAID-a. […]

Aktivni & Mladi: Amra Durić Čaušević (Omladinska banka Bugojno)

Iako se po godinama možda više ne ubraja u mlade, Amra u duši ima tek 18! Danas ti predstavljamo Amru Durić Čaušević, koja ima 37 godina i živi u Bugojnu. Po zanimanju diplomirana pravnica, već 8 godina zaposlena u struci, Amra volontira u svojoj lokalnoj zajednici i aktivno učestvuje u aktivnostima koje provodi tim Omladinske banke Bugojno. Amra kaže da uživa u svemu[…]