Dialog online panel: Izbori 2020. – politička komunikacija u „novom normalnom”

Promjene kojima svjedočimo na svim društvenim razinama imaju ogroman utjecaj na javnu komunikaciju, a kada tome dodamo činjenicu da u Hrvatskoj u godini u kojoj nas je pogodila korona imamo i parlamentarne izbore, sigurno je da će politička kampanja 2020. biti posebno uzbudljiva.

Pridružite se trećem izdanju #StartDialog panela na kojem ćemo secirati komunikaciju glavnih političkih aktera 9. lipnja 2020. u 15 sati na Zoom aplikaciji!

U raspravi sudjeluju:

  • Mislav Bago, reporter Dnevnika Nove TV,
  • Damira Gregoret, reporterka RTL-a Hrvatska,
  • Jerko Trogrlić, komunikacijski stručnjak i direktor agencije VAJT,
  • Gordan Turković, komunikacijski stručnjak iz agencije CTA komunikacije.

Panel će moderirati Marina Čulić Fischer, direktorica agencije Dialog komunikacije. Broj sudionika koji će se moći pridružiti je ograničen na 100 (prijave po principu first come-first served).

Kako biste dobili podatke potrebne za pristupanje panelu, prijavite se na https://bit.ly/Dialog_newsletter.

media-marketing.com

Leave A Comment

Related Posts

U “Akciji solidarnosti” banjalučki Crveni krst prikupio 200 paketa hrane

U “Akciji solidarnosti”, koju je organizovao Crveni krst Banjaluka i koja je završena, ukupno je prikupljeno namirnica za 200 paketa koje će u narednim danima podijeliti socijalno ugroženim porodicama i pojedincima koji nisu korisnici Javne kuhinje. “Naši volonteri će narednih dana u banjalučkim mjesnim zajednicama podijeliti pakete socijalno ugroženim porodicama i pojedincima”, kažu iz Crvenog krsta. Kako […]

“Bosonogi dječak” humanista velikog srca

Čovjek velikog srca, predsjednik humanitarnog udruženja “Mozaik prijateljstva” i autor knjige “Priča o bosonogom dječaku”. Znate li o kome je riječ? Sigurni smo da znate! U nastavku pogledajte video priču sa Miroslavom Subašićem koji je o teškim iskustvima svog života s ulice napisao knjigu: „Priča o bosonogom dječaku“ Autorka: Nataša Gavur mladibl.com