Dialog online panel: Izbori 2020. – politička komunikacija u „novom normalnom”

Promjene kojima svjedočimo na svim društvenim razinama imaju ogroman utjecaj na javnu komunikaciju, a kada tome dodamo činjenicu da u Hrvatskoj u godini u kojoj nas je pogodila korona imamo i parlamentarne izbore, sigurno je da će politička kampanja 2020. biti posebno uzbudljiva.

Pridružite se trećem izdanju #StartDialog panela na kojem ćemo secirati komunikaciju glavnih političkih aktera 9. lipnja 2020. u 15 sati na Zoom aplikaciji!

U raspravi sudjeluju:

  • Mislav Bago, reporter Dnevnika Nove TV,
  • Damira Gregoret, reporterka RTL-a Hrvatska,
  • Jerko Trogrlić, komunikacijski stručnjak i direktor agencije VAJT,
  • Gordan Turković, komunikacijski stručnjak iz agencije CTA komunikacije.

Panel će moderirati Marina Čulić Fischer, direktorica agencije Dialog komunikacije. Broj sudionika koji će se moći pridružiti je ograničen na 100 (prijave po principu first come-first served).

Kako biste dobili podatke potrebne za pristupanje panelu, prijavite se na https://bit.ly/Dialog_newsletter.

media-marketing.com

Leave A Comment

Related Posts

Proslavljen Međunarodni dan volontera

Odlična atmosfera i energija uz bezvremenske hitove i autorske pjesme karizmatičnog Amela Ćurića sinoć u St. James Irish Pubu povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera. Svirku i druženje je u znak zahvalnosti svojim volonterkama i volonterima organizovala Fondacija tuzlanske zajednice uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona. Svim volonterkama i volonterima tim Fondacije tuzlanske […]

[OMLADINSKA BANKA] Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke i unaprijedi svoju zajednicu!

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora. Prije nego što počneš sa popunjavam prijave, moraš se ulogovati. Ukoliko još uvijek nisi, registruj se u loncu i zatim klikni na PRIJAVI SE OVDJE.  Na poziv se mogu prijaviti mladi od 17 do 30 godina, koji imaju želju i volju da posvete svoje vrijeme aktivnostima[…]