Dialog online panel: Izbori 2020. – politička komunikacija u „novom normalnom”

Promjene kojima svjedočimo na svim društvenim razinama imaju ogroman utjecaj na javnu komunikaciju, a kada tome dodamo činjenicu da u Hrvatskoj u godini u kojoj nas je pogodila korona imamo i parlamentarne izbore, sigurno je da će politička kampanja 2020. biti posebno uzbudljiva.

Pridružite se trećem izdanju #StartDialog panela na kojem ćemo secirati komunikaciju glavnih političkih aktera 9. lipnja 2020. u 15 sati na Zoom aplikaciji!

U raspravi sudjeluju:

  • Mislav Bago, reporter Dnevnika Nove TV,
  • Damira Gregoret, reporterka RTL-a Hrvatska,
  • Jerko Trogrlić, komunikacijski stručnjak i direktor agencije VAJT,
  • Gordan Turković, komunikacijski stručnjak iz agencije CTA komunikacije.

Panel će moderirati Marina Čulić Fischer, direktorica agencije Dialog komunikacije. Broj sudionika koji će se moći pridružiti je ograničen na 100 (prijave po principu first come-first served).

Kako biste dobili podatke potrebne za pristupanje panelu, prijavite se na https://bit.ly/Dialog_newsletter.

media-marketing.com

Leave A Comment

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]