Besplatni kursevi knjigovodstva i radne terapije za žene

U toku je upis na kurs knjigovodstva koji organizuje humanitarna organizacija ADRA u Banjaluci. Kurs je namijenjen  nezaposlenim i zaposlenim ženama  kojima je znanje iz ove oblasti potrebno da se bolje upoznaju sa procedurama u knjigovodstvu.

Cilj je osposobljavanje polaznica kursa da samostalno vode poslovne knjige u skladu sa postojećim standardom. Znanje koja će polaznice steći omogućiće im da se lakše uključe u rad vođenja poslovnih knjiga. Sticanjem znanja iz ove oblasti biće im lakše da dođu do zaposlenja ili da se bolje pozicioniraju na tržištu rada.

“Kursevi će biti organizovani u prostorijama naše organizacije u ulici Srpskih pilota 38 u Banjaluci. Za prijave i dodatne informacije zainteresovane osobe mogu nam se obratiti putem telefona na broj: 051-490-406 ili putem naše fejsbuk stranice: @adrabih. Pored ove obuke trenutno je aktuelna i obuka iz oblasti Radne terapije čiji je cilj podizanje svijesti o zaštiti zdravlja”, ističu iz organizacije.

etrafika.net

Related Posts

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog / Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA)

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA) Mreža za izgradnju mira poziva zainteresovane lokalne resursne organizacije (LRO) sa područja Bihaća da učestvuju na prezentaciji i saznaju više o mogućnostima finansiranja koje su dostupne putem USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/AA). Prezentacija će se održati 16. decembra 2022. godine […]

Svi na skijanje – besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela!

Ovom kampanjom kao zajedničkom inicijativom NLB Banke, KJP ”ZOI'84” OCS i Mastercard-a, a u saradnji sa SOS Dječjim selima u BiH planiramo omogućiti besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela I ove zimske sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa Olimpijskim centrom Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve skijaše korisnike NLB Mastercard® kartica, ali i posebne pogodnosti[…]