Besplatni kursevi knjigovodstva i radne terapije za žene

U toku je upis na kurs knjigovodstva koji organizuje humanitarna organizacija ADRA u Banjaluci. Kurs je namijenjen  nezaposlenim i zaposlenim ženama  kojima je znanje iz ove oblasti potrebno da se bolje upoznaju sa procedurama u knjigovodstvu.

Cilj je osposobljavanje polaznica kursa da samostalno vode poslovne knjige u skladu sa postojećim standardom. Znanje koja će polaznice steći omogućiće im da se lakše uključe u rad vođenja poslovnih knjiga. Sticanjem znanja iz ove oblasti biće im lakše da dođu do zaposlenja ili da se bolje pozicioniraju na tržištu rada.

“Kursevi će biti organizovani u prostorijama naše organizacije u ulici Srpskih pilota 38 u Banjaluci. Za prijave i dodatne informacije zainteresovane osobe mogu nam se obratiti putem telefona na broj: 051-490-406 ili putem naše fejsbuk stranice: @adrabih. Pored ove obuke trenutno je aktuelna i obuka iz oblasti Radne terapije čiji je cilj podizanje svijesti o zaštiti zdravlja”, ističu iz organizacije.

etrafika.net

Related Posts

Mladi u općini Centar razvijaju poslovne ideje za domaće i svjetsko tržište

U okviru Preduzetničkog fonda za mlade dodijeljena su sredstva za pokretanje biznisa za četvero mladih ljudi s područja općine Centar Sarajevo. Potpisani su ugovori u ukupnoj vrijednosti od 48.500 KM, a kroz ovaj vid podrške očekuje se razvoj održivih biznisa i dodatno upošljavanje mladih ljudi. Jedan od potpisnika ugovora je Nihad Čaušević, magistar produkt dizajna. Njegova poslovna […]