Besplatna škola taekwondoa za dječake i djevojčice

Centar za sport i rekreaciju – javna ustanova čiji je osnivač Općina Centar u saradnji sa taekwondo klubom Mladost iz Sarajeva organizira besplatnu školu taekwondoa za dječake i djevojčice.

Organizatori pozivaju dječake i djevojčice starije od 6 godina sa područja središnje sarajevske općine da se upišu u besplatnu školu taekwondoa.

Prijaviti se mogu  srijedom i petkom od 20 sati u FIS-u (Mis Irbina 10), kada se i održavaju trenažni procesi.

Dječaci i djevojčice koji žele savladati osnovne tehnike borilačkih sportova i vještina podizanja samoodbrambenih sposobnosti prijaviti se mogu kod trenera  u gore navedenim terminima ili putem broja telefona 061 347 428.

Izvor: centar.ba

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za […]

#MOBA porodica predstavlja Maju Bojanić iz Dervente

Postala je svjesna koliko volonterstvo znači za samu osobu i koliko je može promijeniti u pozitivnom smislu #MOBA porodicu  čini mreža Omladinskih banaka iz 52 opštine/općine/grada širom Bosne i Hercegovine u kojoj se razvijaju prijateljstva, usavršavaju lične vještine i doprinosi zajednici. Omladinske banke vjeruju da su mladi sadašnjost, a ne samo budućnost i znaju da se mladi mogu razvijati[…]