Autoceste FBiH snizile cijenu TAG uređaja za 50%

Autoceste FBiH pokrenule su novu akciju popusta od 50% na prodaju ACC TAG uređaja za elektronsku naplatu cestarine na autocesti A1, te nova cijena iznosi 19,50 KM umjesto dosadašnjih 39 KM.

Akcija počinje 20. maja i traje do prodaje predviđene količine.

Za akciju će biti dostupno 1.000 ACC TAG uređaja na svim naplatnim mjestima osim naplatnih mjesta Bradina i Tarčin, naveli su iz Autocesta.

Akcija se odnosi isključivo na kupovinu uređaja na navedenim naplatim mjestima, a uređaj možete platiti isključivo gotovinom ili platnom karticom.

Nabavka uređaja po 50% nižoj cijeni nije vezana za određenu kategoriju vozila, te je namijenjena za fizičke i pravne osobe.

Korisnici ACC usluge ostvaruju i cjenovne pogodnosti bonusa od 20% na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC TAG uređaju.

Prilikom kupovine potrebno je pripremiti: kopiju saobraćajne/prometne dozvole i ispunjenu pristupnicu za ACC uslugu koja se može preuzeti na naplatnom mjestu ili preuzmite ovdje Pristupnica za ACC uslugu.

Elektronska naplata cestarine omogućava najbrži prolazak kroz naplatna mjesta, bez zaustavljanja, značajno skraćuje vrijeme putovanja uz značajne novčanu pogodnosti, ističu u Autocestama.

Izvor: ba.ekapija.com