Američka ambasada u Sarajevu objavljuje javnu internet prodaju korištene imovine

Ambasada Sjedinjenih američkih država će održati javnu internet prodaju korištene imovine (konterjneri i rashladni klima uređaji) od ponedjeljka, 25. jula 2022. sa početkom u 10:00 i završit će se u četvrtak, 28. jula 2022. godine u 09:00.

Uslovi prodaje:

Imovina se prodaje u "zatečenom stanju", bez garancija.

Detaljne instrukcije se nalaze na stranici, online-auction.state.govSarajevo BA, pod sekcijom “Kako funkcioniše”.

Na aukciji mogu učestvovati punoljetna fizička lica koja su se registrovala kao kupac na web stranici online-auction.state.gov, aukcija Sarajevo, BA, u skladu sa propozicijama učestvovanja.

Prilikom registracije kupaca potrebno je dati lične podatke. O zaštiti ličnih podataka datih u postupku registracije informišite se u dijelu “Korisnički ugovor i obavještenje o privatnosti”.

Plaćanje kupljene imovine će biti organizovano na staroj lokaciji Ambasade SAD, Alipašina 43, 29. jula u periodu od 09:00 – 12:00. Plaćanje je moguće izvršiti isključivo u gotovini u KM.

Preuzimanje će biti organizovano na staroj lokaciji Ambasade SAD, Alipašina 43, u sedmici od 1. – 5. avgusta.

Ambasada SAD-a napominje da na aukciji ne mogu učestvovati strani državljani!

Izvor: radiosarajevo.ba

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]