WWF Adria : Otvoren poziv za prijavu malih grantova OCD u okviru projekta “Zaštićena područja za prirodu i ljude II

Otvoren je poziv za učešće na programu podrške organizacijama civilnog društva koji provodi WWF Adria, u okviru projekta “Zaštićena područja za prirodu i ljude II”.


Program je namijenjen lokalnim udruženjima/organizacijama koje doprinose zaštiti prirode i očuvanju zaštićenih područja u BiH a usmjereni su prema poboljšanju praćenja neodrživog korištenja prirodnih resursa u i oko zaštićenih područja.

Molimo vas da ovaj poziv proslijedite i drugim organizacijama sa kojima surađujete u vašem okruženju, u cilju poboljšanja zajedničkog djelovanja organizacija civilnog društva..

Poziv za prijavu projekata je otvoren od 21. decembra 2020. godine do 29. januara 2020. Trajanje projekata može biti od osam do dvanaest mjeseci, a moraju se završiti zaključno sa 1. martom 2022 godine.


Više informacija o pozivu možete pronaći ovdje. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Related Posts

​​Čapljinski karneval vratio sjaj, glamur i veselje na ulice grada nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

Više tisuća posjetitelja oduševljeno sudionicima i dvodnevnim programom. Nakon održanog četvrtog po redu dječjeg karnevala u petak 12.8., u subotu 13.8. je upriličen 23. Međunarodni ljetni karnevala Čapljina 2022. U subotu je program započeo karneval partyjem na gradskom kupalištu “Jaz” a onda je uslijedio prijem karnevalskih skupina u salonu gradske uprave u Čapljini gdje su domaće i […]

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]