WWF Adria : Otvoren poziv za prijavu malih grantova OCD u okviru projekta “Zaštićena područja za prirodu i ljude II

Otvoren je poziv za učešće na programu podrške organizacijama civilnog društva koji provodi WWF Adria, u okviru projekta “Zaštićena područja za prirodu i ljude II”.


Program je namijenjen lokalnim udruženjima/organizacijama koje doprinose zaštiti prirode i očuvanju zaštićenih područja u BiH a usmjereni su prema poboljšanju praćenja neodrživog korištenja prirodnih resursa u i oko zaštićenih područja.

Molimo vas da ovaj poziv proslijedite i drugim organizacijama sa kojima surađujete u vašem okruženju, u cilju poboljšanja zajedničkog djelovanja organizacija civilnog društva..

Poziv za prijavu projekata je otvoren od 21. decembra 2020. godine do 29. januara 2020. Trajanje projekata može biti od osam do dvanaest mjeseci, a moraju se završiti zaključno sa 1. martom 2022 godine.


Više informacija o pozivu možete pronaći ovdje. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Related Posts

EU4Tech PoC: Novi poziv za inovativne ideje

Nastavljajući raditi na svojoj misiji pružanja podrške razvoju inovativnih poslovnih ideja, INTERA Tehnološki Park ostaje uključena u regionalne i europske inicijative kroz koje timovi i poduzeća mogu dobiti značajnu podršku u ranim fazama razvoja svojih ideja. Jedna od takvih inicijativa je i projekt EU4Tech PoC čiji je glavni cilj pružiti timovima tehničku podršku kako bi, prije izlaska na tržište, […]

Otvoren konkurs za program “Fondacija našeg kraja”

Trag fondacija uz podršku Porticus fondacije i u partnerstvu sa Fondacijom tuzlanske zajednice, Fondacijom Mozaik, Mrežom za izgradnju mira i Fondacijom Hastor, je početkom decembra pokrenula program i konkurs „FONDACIJA NAŠEG KRAJA – ZAJEDNICA SE PITA!” sa ciljem da podstakne osnivanje lokalnih fondacija u Bosni i Hercegovini. Konkurs “Fondacija našeg kraja” osmišljen je kao inkubator za lokalne fondacije,[…]