USAID Turizam zapošljava ekseprta/icu za razvoj turizma za regiju Hercegovina

📢Pridružite se inspirativnom i marljivom timu USAID Turizam projekta i iskoristite svoje znanje i iskustvo da transformišete Bosnu i Hercegovinu (BiH) u najuzbudljiviju destinaciju!

📌Ako ste entuzijastični u vezi rada na razvoju turizma i želite pomoći u realizaciji raznih aktivnosti na području Hercegovine, uključujući i Vinsku cestu Hercegovine, jednu od vodećih aktivnosti projekta, prijavite se odmah klikom na link na našem profilu i dugme “We are hiring: Tourism Development Specialist – Herzegovina Region”

📅 Pošaljite svoju biografiju, motivaciono pismo i dopis (ne duži od 500 riječi) do 26. aprila 2022. godine. Samo odabrani finalisti će biti kontaktirani.

Izvor: instagram
.

Related Posts

U Janji na vakufskoj parceli proizvedeno 47 tona pšenice

Medžlis Islamske zajednice Janja od 2014. godine realizuje projekt unapređenja vakufske imovine s ciljem da se na toj imovini zasiju poljoprivredne kulture. Ovih dana je završena žetva pšenice na vakufskim parcelama, a ovogodišnji prinos iznosi 47 tona. Hafiz Omer-ef. Camić, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Janja, kazao je za Fenu da je taj projekt jedan od dokaza […]

Gradski prevoz u Banja Luci neće biti obustavljen

On je dodao da je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković obećao da će potpisati subvencije. Mijić je naglasio da su za sada dogovorene subvencije za sedmi mjesec, te napomenuo da prevoznici ne odustaju od svojih zahtjeva, a to je da se subencioniše dio nerentabilnih gradskih linija, kao i prigradski saobraćaj. Prema Mijićevim riječima, prema aktuelnom cjenovniku, mjesečna[…]