Treći međunarodni sajam turizma od 10. do 12. marta u Banjaluci

Treći Međunarodni sajam turizma “Banjaluka 2023”, koji će biti održan od 10. do 12. marta, okupiće više od 100 domaćih i inostranih izlagača u tržnom centru “Delta planet”.

– Očekuje nas turistički spektakl, a Banjaluka kao domaćin ima priliku ugostiti više od 300 turističkih radnika iz cijelog svijeta. Za ovaj sajam vlada veliko interesovanje, tako da potražnja prevazilazi izlagačke kapacitete – poručuju iz Turističke organizacije grada Banjaluke.

Trodnevni sajamski dani biti obogaćeni različitim događajima koji će biti na zadovoljstvo izlagača i posjetilaca.

– Iz prve ruke moći će se saznati koji su noviteti u ponudi, šta posjetioci mogu da očekuju na destinacijama koje planiraju posjetiti, kakve su cijene u hotelima, restoranima, te probati raznovrsne delicije – navode iz Turističke organizacije.

Zvanično otvaranje sajma je u petak, 10. marta, u 13.00 časova, a izjave za medije planirane su po završetku zvaničnog dijela, saopšteno je iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

U subotu, 11. marta, tokom drugog dana sajma biće upriličena dodjela priznanja u nekoliko turističkih kategorija.

Organizator sajma je RS Consulting and Trade iz Banjaluke, a partner događaja je opština Nikšić iz Crne Gore.

Pokrovitelji Međunarodnog sajma su grad Banjaluka i Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, dok je prijatelj sajma lider na turskom tržištu nekretnina “Novi život Turska” (New Life Turkey).

Izvor: ba.ekapija.com