Započni karijeru u recruitmentu uz besplatni Popcorn Recruiters Academy

Ukoliko te zanima recruitment industrija i želiš da se zaposliš kao regruter, pridruži se prvoj Popcorn Recruiters Academy uživo!

Popcorn Recruiters Academy je besplatni trening zasnovan na praktičnim radionicama i primjerima iz stvarnog života, osmišljen da pomogne učesnicima da započnu uspješnu karijeru kao regruteri.

Iz dosadašnjeg iskustva, svi učesnici koji završe akademiju su imali više uspjeha prilikom procesa zapošljavanja za pozicije regrutera i sourcera.

Još bitnije, svi učesnici akademije će biti razmotreni za plaćenu praksu u kompaniji Popcorn Recruiters po završetku obuke!

Ko su Popcorn Recruiters?

Popcorn Recruiters je jedina specijalizirana agencija za regrutaciju u IT industriji u Bosni i Hercegovini I jedna od vodećih regruterskih agencija na Balkanu. Već 3 godine pomažu vrijednim i ambicioznim ljudima da se ostvare karijerno i pronađu svog idealnog poslodavca.    

Popcorn regruteri svakodnevno spajaju kandidate sa regionalnim i internacionalnim kompanijama, pritom se trudeći da obje strane budu zadovoljne. Neki od klijenata s kojima su surađivali uključuju Infobip, Mistral, Symphony, Rimac Automobili, Randstad CZ, AT&T, i mnogi drugi.

Popcorn Recruiters također svake godine organizuju Popcorn Recruiters Academy, besplatni trening osmišljen da pomogne mladima zainteresovanim za recruitment da započnu svoju karijeru.

Tokom treninga, učesnici će dobiti znanje o ovoj industriji koje će im biti od velike pomoći tokom procesa pronalaska novog posla, kao i u budućem radu.

Ko se može prijaviti?  

Student si ili si nedavno završio/la fakultet? Zanima te recruitment, ali nemaš dovoljno znanja i iskustva u industriji da dobiješ posao?

Rado ćemo ti pružiti sve što ti treba kako bi što lakše pronašao/la svoj prvi posao!

Pomoći ćemo ti da unaprijediš svoje znanje i vještine, te započneš novu karijeru kao regruter!

Zašto se trebaš prijaviti?

  • Odlična prilika za unaprijeđenje tvog obrazovanja
  • Trening će voditi regruteri sa godinama iskustva u industriji
  • Razvit ćeš vještine neophodne za započinjanje karijere kao regruter
  • Naučit ćeš kako da efikasno komuniciraš sa kandidatima i klijentima
  • Saznat ćeš kako koristiti vještine iz područja marketinga da privčeš nove kandidate
  • Imat ćeš izuzetno veću šansu da se zaposliš kao regruteR

Kada i gdje se održava Popcorn Recruiters Academy?

Popcorn Recruiters Academy se održava uživo od 27. do 30. marta u kancelarijama Popcorn Recruiters agencije. Edukacije će trajati maksimalno 2 sata dnevno, i učešće je obavezno.

Zainteresovan/zainteresovana si? Prijavi se ovdje

Nemoj dugo da čekaš jer broj mjesta je ograničen. Prijave prihvatamo do 13.03.

Izvor: lonac.pro