Treći Hercegovina Travel Fest u Ljubuški dovodi svjetske putnike

Jedinstven putopisni festival u regiji, na kojem će se sudjelovati poznati putopisci i influenceri, te na jedno mjesto okupiti sve one koji vole putovanja, treći po redu Hercegovina Travel Fest održat će se u petak, 10. i subotu, 11. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški.

Zahvaljujući pričama gostiju koji će uveličati ovaj događaj, imat će priliku otputovati na brojna mjesta – i to sve iz Ljubuškog.

Na ovogodišnjem Hercegovina travel festu sudjeluju Goran Milić, Jurica Galić Juka, Ivana Čuljak, Martina Validžić i Domagoj Jakopović Ribafish.

“Želja nam je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će nam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija. Misija nam je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obratiti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a dolaskom sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj imate priliku osvojiti putovanje po izboru prema jednoj od europskih destinacija. Tijekom festivala će biti upriličena izložba dječjih radova na temu ‘Putovanje iz snova’ od kojih će najbolji rad osvojiti putovanje za cijelu obitelj“, priopćili su organizatori.

hercegovina travel fest

Izvor: akta.ba