Tematski bilten “Zelena (r)evolucija – Budućnost je počela” 18. aprila na eKapiji

Posljednjih godina, kompanije širom svijeta bave se zelenim temama, bez obzira na industriju u kojoj posluju – od poljoprivrede, preko gradnje, do saobraćaja. U svijetu koji se suočava sa posljedicama klimatskih promjena, degradacijom životne sredine i sve izraženijim ekološkim problemima, zelene teme odavno nisu samo trend, već nužnost.

Propisi za kompanije sve su striktniji, a investitori, potrošači i društvo u cjelini od kompanija očekuju preuzimanje odgovornosti za uticaj na životnu sredinu i vođstvo u suočavanju sa klimatskim i ekološkim izazovima.

Kompanije koje se pozicioniraju kao lideri u održivosti bivaju višestruko nagrađene – privlače investicije, lojalne kupce i zaposlene, smanjuju operativne troškove kroz efikasnu upotrebu resursa, povećavaju konkurentnost i ostvaruju dugoročnu stabilnost i rast.

Znaju to sve one kompanije koje pokazuju da je, uz pomoć obnovljivih izvora energije, reciklaže, energetske efikasnosti, korišćenja otpada u proizvodnji, moguće ostvarivati poslovne ciljeve uz zaštitu životne sredine.

Tematski bilten “Zelena (r)evolucija – Budućnost je počela”, koji će biti objavljen 18. aprila, idealno je mjesto da preporučite vašu firmu, usluge ili proizvode koji mogu doprinjeti unapređenju ove oblasti.

Okupićemo na jednom mjestu vizionare za koje je budućnost već počela, kompanije koje proizvode ili primjenjujui rješenja i tehnologije kojima štite životnu sredinu i štede resurse, kompanije koje drugima pokazuju put shvatajući da je saradnja svih aktera u ovom procesu neophodna, jer je ulog najvrednije što imamo – opstanak naše planete.

Razgovaraćemo sa relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od najviših državnih zvaničnika, do predstavnika kompanija koje već primijenjuju inovativna rješenja kojima štede energiju, resurse, smanjuju otpad. Zajedno sa njima pokazaćemo kako se može izgraditi zelena budućnost.

Pozivamo vas da nam se pridružite i budete sa nama dio zelene (r)evolucije. Pišite nam na marketing@ekapija.com ukoliko želite da budete dio našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše prijedloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Izdanja ranijih tematskih biltena pročitajte OVDJE.

Izvor: ba.ekapija.com