Svi na skijanje – besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela!

Ovom kampanjom kao zajedničkom inicijativom NLB Banke, KJP ”ZOI'84” OCS i Mastercard-a, a u saradnji sa SOS Dječjim selima u BiH planiramo omogućiti besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela

I ove zimske sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa Olimpijskim centrom Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve skijaše korisnike NLB Mastercard® kartica, ali i posebne pogodnosti koje se odnose na sve korisnike Mastercard kartica u BiH.

KJP ”ZOI'84” OCS je početkom novembra pustio u rad novi web shop skipass.ocbjelasnica.com za predstojeću zimsku sezonu čime je korisnicima znatno olakšana kupovina sezonskih, ali i redovnih ski karata.

NLB Banka Sarajevo će za svaku online kupljenu ski kartu putem navedenog web shopa NLB Mastercard karticom, izdvojiti 5 KM za podršku SOS Dječijim selima u BiH.

”Vođeni sloganom ”Svi na skijanje!” želimo ohrabriti sa jedne strane jednostavniji i lakši način kupovine ski karata putem online servisa, a s druge strane dati svoj doprinos da što veći broj djece ima priliku skijati na našim planinama. Ovom kampanjom kao zajedničkom inicijativom NLB Banke, KJP ”ZOI'84” OCS i Mastercard-a, a u saradnji sa SOS Dječjim selima u BiH planiramo omogućiti besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela, izjavila je Lidija Žigić, predsjednik Uprave NLB Banke.

Kao dodatnu pogodnost s ciljem bezbijednog uživanja na stazi, NLB Banka je za svoje klijente omogućila i 20% popusta na ski servis i iznajmljivanje ski opreme u Benetton ski servisu na Bjelašnici za plaćanje NLB Mastercard karticama i NLB Pay aplikacijom.

Pored navedenih benefita za klijente NLB Banke, korisnici svih Mastercard kartica u BiH moći će ostvariti pravo na posebne pogodnosti poput besplatnog cjelodnevnog parkinga ukoliko svoje dnevne ski karte kupe online na KJP ”ZOI'84” OCS web shopu skipass.ocbjelašnica.com, dok za kupovinu  dječjih ski karata na kasi, koristeći bilo koju Mastercard karticu, korisnici ostvaruju pravo na 20% popusta na cijenu dječjih karata.

Mastercard kartice NLB Banke posjeduju servis 3D Secure koji osigurava visok nivo sigurnosti pri internet plaćanju. Zbog toga nikada nije bilo lakše i bezbjednije da u udobnosti svog doma kupujete online, spremno dočekujući skijašku sezonu ostvarujući dodatne pogodnosti u samo par koraka.  Sigurno je da će bogati sadržaj predstojeće zimske sezone i benefiti učiniti ovu zimsku sezonu nezaboravnom.

Više detalja o kampanji dostupno je na www.nlb-fbih.ba/svinaskijanje

Izvor: akta.ba

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]