StartUp development and funding

U četvrtak 10.09.2020. u 18:30h, u Udruženju ALDI imati ćete priliku da kroz interaktivno predavanje / radionicu slušate Maju Miljević koji će govoriti na temu „StartUp development and funding“.

Uz Maju ćete naučiti o tome kako se ideja može razviti u vlastiti biznis, koje korake je potrebno poduzeti, te kako se oduprijeti predrasudama BH društva i krenuti u preduzetničke vode, naročito u vrijeme i nakon Covid-19 pandemije.Maja Miljević je zahvaljujući iskustvu studiranja na Ekonomskom fakultetu i završenom specijalnom programu obrazovanja iz oblasti preduzetništva i marketinga u Velikoj Britaniji, obnašala funkciju direktorice „SPARK Business park“ Mostar, a trenutno je direktorica nevladine organizacije „Zdrava logika“ Banja Luka.

Također je i Head of Startup Enablement u „Mistral“ Sarajevo, kao i Tech Startup mentor u Boost Me Up programu u Crnoj Gori i stručni saradnik Naučno-tehnološkog Park-a Crna Gora. Kao jedna od najmlađih preduzetnica u BiH, Maja je sa nepunih 25 godina skupila dovoljno hrabrosti i pokrenula firmu „Zdrava logika“ d.o.o. Banja Luka koja je specijalizovana za zdravu i organsku hranu.

Također, Maja je Fellower YTILI Programa Američke ambasade 2018. godine. Događaj se realizuje u okviru projekta “Razvoj naredne generacije inovacijama vođenih stručnjaka”, koji finansira Ambasada SAD u BiH.Vidimo se u četvrtak!Let's StartUp! 

Saznaj više na:
https://www.facebook.com/events/663639560913430/?active_tab=about

Related Posts

Djevojčice iz Goražda ruše predrasude o muškim i ženskim zanimanjima

Srednja stručna škola “Džemal Bijedić” Goražde je jedina u BiH koja nudi zanimanje prerađivač/ica plastike, a 10 djevojčica koje su ove godine upisale taj smjer ruše sve predrasude da je u pitanju muški posao.Srednja stručna škola “Džemal Bijedić” Goražde upisala je novu generaciju učenika/ica prerađivača/ica plastike. Odjeljenje je sastavljeno od 19 učenika/ica, što je u odnosu na […]

Javni pozivi za dodjelu finansijske podrške malim projektima

USAID kroz projekat PRO-Budućnost i Institut za razvoj mladih KULT objavljuju Javni poziv za dodjelu finansijske podrške malim projektima. Projekat PRO-Budućnost u kontinuitetu osigurava bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu pomirenja i izgradnje povjerenja u BiH, zagovaraju za mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice. Više na: https://www.probuducnost.ba/mali-grantovi?fbclid=IwAR19Nyu6L0aQjYUefEItnVhQF8BsYGO3gxAjfTy58tQ-0jp2kx09_9-D1RM