Snaga lokalnog jača partnerstva

Institut za razvoj mladih KULT i Mreža za izgradnju mira, partneri na projektu Snaga lokalnog su u petak 18. decembra 2020. godine održali zajednički sastanak.

U okviru sastanka predstavnici_e ove dvije partnerske organizacije su razgovarali_e o trenutnim aktivnostima, izazovima, ali i o budućoj saradnji te međusobnoj podršci na jačanju kapaciteta.

Sastanak je bio i prilika za dodatno razvijanje motivacije i ideja, pratite Snagu lokalnog da saznate šta Institut za razvoj mladih KULT i Mreža za izgradnju mira spremaju u narednom periodu.

Related Posts

U “Akciji solidarnosti” banjalučki Crveni krst prikupio 200 paketa hrane

U “Akciji solidarnosti”, koju je organizovao Crveni krst Banjaluka i koja je završena, ukupno je prikupljeno namirnica za 200 paketa koje će u narednim danima podijeliti socijalno ugroženim porodicama i pojedincima koji nisu korisnici Javne kuhinje. “Naši volonteri će narednih dana u banjalučkim mjesnim zajednicama podijeliti pakete socijalno ugroženim porodicama i pojedincima”, kažu iz Crvenog krsta. Kako […]

“Bosonogi dječak” humanista velikog srca

Čovjek velikog srca, predsjednik humanitarnog udruženja “Mozaik prijateljstva” i autor knjige “Priča o bosonogom dječaku”. Znate li o kome je riječ? Sigurni smo da znate! U nastavku pogledajte video priču sa Miroslavom Subašićem koji je o teškim iskustvima svog života s ulice napisao knjigu: „Priča o bosonogom dječaku“ Autorka: Nataša Gavur mladibl.com