Simbol grada dajak čamac dobio promotivni video – spot

Simbol grada na Vrbasu, dajak čamac, dobio promotivni video – spot, koji je sinić bio premijerno emitovan u 20.00 časova na You Tube kanalu „Klub budni“.

Spot je realizvao „Klub budni“ u saradnji sa Dajak klubom iz Banje Luke.

-U poslednjim danima Miholjskog ljeta, u Banjoj Luci se čamci i dajaci dižu s Vrbasa i odvoze da prezime na suvom. A dok su poslednji putnici uživali u plovidbi Vrbasom, u montažnerskom studiju, završavale su se finalne korekcije muzičko-turističkog video spota koji je snimljen u septembru, na riječnoj dionici od Kastela do Toplica. Prikazuje jedan dan na vodi. Uzvodna plovidba dajacima do kupanja u toplim bazenima – navedeno je u saopštenju.

Poručuju kako je riječ o muzičkom spotu za instrumentalnu, akustičnu temu kompozitora i gitariste Duška Šobata.

-Kreativni tim video spota čine: scenario i režija Jelena Medić, direktor fotografije Saša Savičić, dron Vladimir Munćan, montaža Zoran Galić. Produkcija duguje veliku zahvalnost divnoj ekipi momaka i djevojaka iz Dajak kluba i cjelokupnoj glumačkoj postavi koja je iznijela spot – poručuju u saopštenju.

Dodaju kako se posebno zahvaljuju Andreju Zamolu, Igoru Kuzmanoviću, Đorđu Trniniću, Jeleni Babić, Darku Lazareviću, Dušku Mazalici, Dragani Marić, Uni Kostić, Mimi i Ognjenu Okilj.

Grad Banja Luka podržao je realizaciju ovog projekta, a video – spot premijerno možete da pogledate večeras na linku u nastavku…

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Izvor: mladibl.com


Mreža za izgradnju mira vam, u sklopu projekta Snaga lokalnog, predstavlja inicijative širom Bosne i Hercegovine, pozitivne primjere o aktivizmu i kulturi davanja uz pomoć kojih su riješeni konkretni problemi sa kojim se zajednica suočavala. Saznajte više na Snaga lokalnog PodCast.