[RADIONICA] StartUP PIONIR – Vodič za osnivanje biznisa

Pridruži nam se na drugoj radionici u partnerstvu sa Poslovnom akademijom Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i iskoristi novu priliku za inspiraciju i edukaciju.

Događaj

24.10.2023. 17:30 – 24.10.2023. 19:00

Uživo

Mozaik startup studio, Maršala Tita 54, II sprat, Sarajevo

🗓️ Datum: Utorak, 24.10.2023. godine

🕒 Vrijeme: 17:30 – 19:00

🏢 Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54, II sprat

🌐 Link za događaj: Zoom link će biti dostupan nakon prijave (ako izabereš online opciju)

Organizator: Radionica se sprovodi u saradnji Poslovne akademije Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i lonac.pro zajednice za aktivizam i preduzetništvo.

Ovaj događaj je prilika da saznaš kako pretvoriti svoje ideje u uspješan biznis i dobiješ temeljne informacije koje će ti pomoći da započneš svoje putovanje prema ostvarivanju svojih ciljeva. Kroz predavanje će te voditi prof.dr. Emir Kurtić koji će ti dati uvid u ključne korake za osnivanje biznisa: 

💡 Proces razvijanja i validacije poslovne ideje,

📈 Ključni elementi biznis plana,

👥 Upravljanje timom i resursima,

💰 Različite opcije finansiranja i pitching

.

Emir Kurtić je docent za menadžment discipline na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Provodio je različite marketinške i poslovne istraživačke projekte i studije izvodljivosti za čitav niz industrija kao konsultant za upravljanje nekim od vodećih kompanija u BiH. Emir se snažno fokusira na društveno poduzetništvo i stvaranje održivog poslovanja koji služi lokalnoj zajednici.

Pored mogućnosti sticanja novih poznanstava, s nama će biti Nazif Lopo, vlasnik i direktor kompanije D.E.A. Line d.o.o., koji će kroz vlastite primjere približiti teoriju, te podijeliti s nama dileme i izazove s kojima se susretao prilikom pokretanja biznisa.

📢 Radionica je besplatna ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen, stoga se prijavi odmah preko prijavne forme na vrhu članka 👆 i osiguraj sebi priliku za učenje i povezivanje s mladim vizionarima. 

Pozovi svoje prijatelje i zajedno saznajte kako pretvoriti ideje u stvarnost. Ako imaš pitanja, slobodno me kontaktiraj u loncu. Vidimo se na inspirativnom danu učenja!

Ako imaš neka pitanja, a ne možeš prisustvovati, slobodno nam se javi u komentarima ispod, a mi ćemo se potruditi da dobiješ odgovor!

Prati nas za još sličnih radionica 🎯

Izvor: lonac.pro