Prilika da provedeš radni dan kod naših partnera

Znaš li da te u loncu mogu pogurati naši partneri? Oni su kompanije, organizacije, institucije i pojedinci i pojedinke spremni da ti pomognu u tvom ličnom rastu i razvoju ili da pomognu da tvoja aktivistička ili preduzetnička ideja zaživi!

U loncu te pitamo Gdje želiš da provedeš jedan radni dan i s kim? Želimo da ti pokažemo da te mogu pogurati naši partneri. Oni su kompanije, organizacije, institucije i pojedinci i pojedinke spremni da ti pomognu u tvom ličnom rastu i razvoju ili da pomognu da tvoja aktivistička ili preduzetnička ideja zaživi. 

Tvoje je da ih istražiš ovdje & ostaviš komentar u kojoj kompaniji, organizaciji ili instutuciji bi da provedeš jedan radni dan. Počinjemo u maju i Benjamin, Aldin, Mirsad, Harun i Emina su već izabrali i uskoro će posjetiti neke od naših partnera kao što su Tershouse, Lilium digita, Mašta, Institut za razvoj mladih KULT, Centar za obrazovne inicijative Step by Step, Mistral Technologies, British Council i drugi. 

Ako i ti želiš provesti jedan radni dan ili nekoliko radnih sati kod naših partnera, ili popiti kafu s nekim od naših metora ili mentorica – prijavi se na priliku i u komentaru nam napiši zašto želiš provesti jedan radni dan baš tamo? S kojim mentorom ili mentoricom bi volio ili voljela provesti nekoliko radnih sati? 

Mi u loncu, 🍵 ćemo ti pomoći.

Od tebe ne očekujemo puno – da iskoristiš priliku i podijeliš sa zajednicom kako ti je bilo. 

Kako to možeš uraditi? 

  1. Ako želiš na mail ilma@mozaik.ba pošalji nam nekoliko riječi o sebi kako bismo te predstavili partnerima.
  2. Zabavi se u toku svog radnog dana, objavi story & tagaj nas i naše partnere na Instagramu.
  3. Napiši blog o svom iskustvu i ispričaj zajednici kako ti je bilo. Motiviraj i ti nekoga da se profesionalno usavršava.

______

Pogledaj i:

Izvor: lonac.pro