Prijave za najljepše dvorište u Banjaluci otvorene do 5. jula

BANJALUKA – Prijave za tradicionalnu akciju “Biramo najuređenije”, koju Grad Banjaluka organizuje 22. godinu zaredom su u toku, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti do 5. jula.

“Kao i do sada, takimičenje obuhvata četiri kategorije, te će biti izabrano najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon”, stoji na sajtu Gradske uprave.

Ističu da je popunjene prijave sa fotografijama, potrebno poslati elektronskom poštom na adresu: sanja.mataruga@banjaluka.rs.ba ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

“Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije “Biramo najuređenije”), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka. Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije “Biramo najuređenije”, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774)”, navode organizatori.

Izvor: nezavisne.com