Predstavljanje novog Programa saradnje Švicarske u BiH 2021-2024

Pridružite nam se na predstavljanju Programa saradnje Švicarske u Bosni i Hercegovini za period 2021-2024. 

Naslovna stranica Švicarskog programa saradnje u BiH 2021-2024.
Naslovna stranica Švicarskog programa saradnje u BiH 2021-2024. © Ambasada Švicarske u BiH

Četvrtak, 4. mart 2021. godine 11:00–13:00
sati na Zoom linku

Saznajte na koji način Švicarska podržava angažman žena i muškaraca u BiH u oblikovanju vladinih politika za efikasne, održive i inkluzivne javne usluge, ekonomski rast, veću zapošljivost i bolju zdravstvenu zaštitu za sve.

Program saradnje Švicarske u BiH 2021-2024 (PDF, 1.7 MB)

Ovo je ujedno prilika da obilježimo 25 godina Programa saradnje Švicarske u BiH!

Susret započinjemo muzičkim nastupima i video zapisima, otvaramo razgovore sa izvanrednim gostima iz Švicarske i BiH i okrećemo se budućnosti zajedno sa mladima iz BiH.

Uživo putem Facebooka
Uživo putem Facebooka © Ambasada Švicarske u BiH

Pratite nas uživo preko Facebook stranice Ambasade Švicarske u BiH. Zvanični jezici su B/H/S i engleski uz obezbjeđen simultani prevod. Radujemo se vašem učešću!

eda.admin.ch

Related Posts

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog / Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA)

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA) Mreža za izgradnju mira poziva zainteresovane lokalne resursne organizacije (LRO) sa područja Bihaća da učestvuju na prezentaciji i saznaju više o mogućnostima finansiranja koje su dostupne putem USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/AA). Prezentacija će se održati 16. decembra 2022. godine […]

Svi na skijanje – besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela!

Ovom kampanjom kao zajedničkom inicijativom NLB Banke, KJP ”ZOI'84” OCS i Mastercard-a, a u saradnji sa SOS Dječjim selima u BiH planiramo omogućiti besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela I ove zimske sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa Olimpijskim centrom Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve skijaše korisnike NLB Mastercard® kartica, ali i posebne pogodnosti[…]