Predstavljanje novog Programa saradnje Švicarske u BiH 2021-2024

Pridružite nam se na predstavljanju Programa saradnje Švicarske u Bosni i Hercegovini za period 2021-2024. 

Naslovna stranica Švicarskog programa saradnje u BiH 2021-2024.
Naslovna stranica Švicarskog programa saradnje u BiH 2021-2024. © Ambasada Švicarske u BiH

Četvrtak, 4. mart 2021. godine 11:00–13:00
sati na Zoom linku

Saznajte na koji način Švicarska podržava angažman žena i muškaraca u BiH u oblikovanju vladinih politika za efikasne, održive i inkluzivne javne usluge, ekonomski rast, veću zapošljivost i bolju zdravstvenu zaštitu za sve.

Program saradnje Švicarske u BiH 2021-2024 (PDF, 1.7 MB)

Ovo je ujedno prilika da obilježimo 25 godina Programa saradnje Švicarske u BiH!

Susret započinjemo muzičkim nastupima i video zapisima, otvaramo razgovore sa izvanrednim gostima iz Švicarske i BiH i okrećemo se budućnosti zajedno sa mladima iz BiH.

Uživo putem Facebooka
Uživo putem Facebooka © Ambasada Švicarske u BiH

Pratite nas uživo preko Facebook stranice Ambasade Švicarske u BiH. Zvanični jezici su B/H/S i engleski uz obezbjeđen simultani prevod. Radujemo se vašem učešću!

eda.admin.ch

Related Posts

Aktivizam mi je spasio život

Merima Osmanović, predsjednica Udruženja mladih „Trik“ Kalesija Kad je kao sedmogodišnja djevojčica doživjela nesreću u kojoj je pretrpjela udar struje, usljed čega je doživjela kliničku smrt i bila u komi 48 sati, sa procijenjenih 80% invalidideta niko u porodici, pa ni sama, nije vjerovala u svijetlu budućnost za sebe. Zbog ovog izrazito teškog perioda djetinjstva, Merima Osmanović […]

Projekat “Hollywood u svakom selu”

 Projekcijom filma okončan je projekat “Hollywood u svakom selu” podržan od Fondacije tuzlanske zajednice. U okviru projekta “Borba protiv pandemije Covid 19 kroz filantropiju i solidarnost” Udruženje mladih “Baum” pripremilo je i uz podršku Fondacije uspješno reliziralo online kampanju prikupljanja novca na platformi doniraj.ba. Projekat “Hollywood u svakom selu” bio je prilika da se filmska umjetnost približi[…]