Pozivamo te na online druženje mama – preduzetnica iz regije

Teta Pričalica d.o.o.INNOVATE Business Consulting & Marketing Agency uz podršku Startup studija te pozivaju na jedno drugačije (online) druženje, i to na 8. mart! I ne, ne radi se o druženju koje je namijenjeno SAMO ženama. Namijenjeno je svima koje žele razgovarati o različitim ulogama koje žene imaju.

Bilo da su žene domaćice, partnerice, naučnice, supruge, kćerke, prijateljice, aktivistice… najmanje jedna, a najčešće sve uloge dođu u pitanje kada im se dodaju uloge mama preduzetnica. Lidija Sejdinović, direktorica i suvlasnica (uskoro regionalnog) brenda Teta Pričalica i Alma Mušić, stručnjakinja u oblasti razvoja biznisa, marketinga i komunikacija, odnedavno i vlasnica agencije Innovate, susrele su se kao dvije preduzetnice, a povezale kao dvije mame koje su postale prijateljice. Tako je nastala inicijativa o druženju koja je vrlo brzo pokupila simpatije još tri mame-preduzetnice iz regije. 

Njihovu motivaciju i inspiraciju je sjajno opisala Almagovoreći iz ličnog iskustva na koje sigurno nećeš ostati ravnodušan ili ravnodušna.

U skoro isto vrijeme sam postala mama i poduzetnica, i to u godinama za koje misliš da te ništa više ne može iznenaditi… Kako samo nisam imala pojma! Osjećaj kada sam prvi put vidjela svoju bebu, poslije duboke narkoze, s krvavim tragovima po tijelu, bolnog svakog pokreta, na hodniku u invalidskim kolicima – je najljepši osjećaj koji sam ikada doživjela! To je bila ogromna, čista ljubav na prvi pogled, uz spontano obećanje da ću baš zbog nje, moje Naje, pokušati biti još bolja u svim svojim ulogama – kao žena, majka, kćerka, prijateljica, pa i poslovna žena. Neko vrijeme poslije, kako to već svemir složi kad treba i kako treba, počele su se javljati prve poslovne prilike, zajedno sa prvim zubićima! Konstantan umor, osjećaj krivice, stalna trka i osjećaj da uvijek nešto kasnim ili nisam uradila su pratili taj period. Dvije moje bebe (Naja i agencija), svaka od njih je tražila moju pažnju, svaki atom snage, dok vrijeme za mene, partnera, prijatelje i porodicu skoro da nije ni postojalo. I opet, dobri moj drug svemir me okruži fantastičnim ženama – majkama/poduzetnicama od kojih sam mnogo naučila. Prelomni trenutak je bio u toku on-line edukacije koju sam radila zajedno sa Bojanom i Lidijom. U jednom trenutku Naja se probudila i zaplakala, ja brže bolje kliknuh “mute”, zadržavajući ozbiljan izraz lica. To je trajalo koju minutu dok Lidija ne reče: “Alma, uzmi bona bebu!” Shvatih: “Ja sam mama! Ja sam poduzetnica! I to je posve u redu!” Tada se rodila ideja, želja da sva ta iskustva, savjete, dobre i loše momente podijelimo sa većim brojem žena, da ih ohrabrimo, podržimo, podstaknemo da budu sve što žele da budu – mame, poduzetnice, domaćice, šta god požele jer to mogu i to je posve u redu!

Koji je bolji datum za ove razgovore od 8. marta i to u doba korone?! Ja sam ovo obećala Naji, moram… pitaće me za koju godinu: “A šta si ti radila za vrijeme korone?”

Gošće čija ćemo iskustva imati priliku čuti:

Imat ćeš priliku da ih bolje upoznaš narednih dana, na našem FB IG profilu.
Popuni prijavu ispod i pridruži nam se 8. marta u 18 sati! 

lonac.pro

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]