Poziv iskusnim poduzetnicima za dijeljenje svoje priče!

Poduzetnik/ca si i želiš ispričati svoju avanturu? Ugrabi jedinstvenu priliku – prijavi se na “Noć moćnih poduzetnika” koju organizuje Udruženje mladih žena “GirlTHing”. Pridruži nam se u Tuzli, 09.08.2022. godine!

  • Opis projekta:

Udruženje mladih žena “GirlTHing” učestvuje u sklopu projekta “BY LEAP” (“Balkans Youth: Linking Education, Abilities and Partnership Potential in Regional Employment Practice” – “Omladina Balkana: Povezivanje obrazovanja, vještina i mogućnosti za partnerstvo u regionalnim praksama zapošljavanja”) finansiranog od strane Europske unije. Cilj samog projekta je doprinijeti poduzetničkim mogućnostima mladih, te ojačati perspektivu zapošljavanja i pokretanja vlastitog biznisa.

  • Period i lokacija:

U utorak, 09.08.2022. godine, od 18:00h do 19:30h u prostorijama BIT Centra u Tuzli (Trg slobode 16) je planirana poduzetnička noć – “Noć moćnih poduzetnika”.

  • Opšti cilj događaja: 

“Noć moćnih poduzetnika” fokusira se na približavanju poduzetništva mladim ljudima i uvezivanju mladih koji su na početku svoje poduzetničke karijere sa iskusnim poduzetnicima. Ovaj događaj je namijenjen za mlade (od 15 do 35 godina) koji se žele okušati u ovom svijetu, ali i za one koji su u procesu razvoja svog biznisa. Naš cilj je zainteresovati što više mladih osoba za različite grane poduzetništva, te im na ovaj način prikazati dobre, ali i one loše strane koje poduzetništvo skriva. 

  • Uslovi učestvovanja:

Na ovom događaju mogu gostovati svi zainteresovani iskusni poduzetnici koji su spremni da podijele svoju priču do uspjeha i prepreke na koje su nailazili prilikom izgradnje svog biznisa.

Za prijavu ili više informacija, molimo da se obratite na mail adresu: ena.imamovic@girlthing.ba

Očekujemo Vas!

Izvor: lonac.pro