Potpisan memorandum o saradnji između Muslim Aid Association i NVO “Koraci nade”

Memorandum o saradnji prvi je korak ka realizaciji budućih projekata koji imaju za cilj ikluziju djece sa invaliditetom i jačanje kapaciteta škola.

Dana 21.11. potpisan je sporazum o saradnji između Muslim Aid Association i NVO “Koraci nade” u Tuzli sa ciljem zajedničke saradnje na implementaciji projekata u Tuzlanskom Kantonu.  

Direktorica Muslim Aid Association, Edina Šehić Saliji istakla je da je ovo veoma značajna saradnja. “Saradnja sa NVO “Koraci nade”, koja ima dugogodišnje i respekatabilno iskustvo u radu sa sa osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama je od izuzetnog značaja za implementaciju budućih projekata na području TK. Vjeruje da će buduća saradnja doprinijeti poboljšanju inkluzije djece sa invaliditetom u osnovnim školama kao i jačanju kapaciteta škola u TK”, zaključila je direktorica. 

Direktorica NVO “Koraci nade” Jasmina Krivošija, prenijela je svoju podršku nastavku djelovanja Muslim Aid Association u TK i zadovoljstvo što će se u budućnosti i ova organizacija pridružiti zajedničkom djelovanju. 

Izvor: akta.ba

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]